Uyumak istemiyorum

Nasil insan kendini anlamaz.Mesela halisunasyon gordugumun farkindayim.Gordugumun gercek olmadigini biliyorum.Eger gercek sansaydim bakirkoyluktum.
Anlayabilecek kadar zihin sağlıklı olmuyor işte mevzu bu. Bak burada kaç kadın sana açıkladı ama sen hayır diyorsun sence bunca kadın anormal sen mi normalsin?

Cokta anormal degil psikiyatriye gitmekte problem yok ilac kullanmak istemiyorum

Hepsini yasadim ama yasamadan evvel de oluyordu.Uyurkende goruyorum uyanikkende ama gece gunduz yok.
Halisunasyon görüyorsun taciz tecavüz şiddet yaşamışsın. Bunlar çok ağır travmalar. Mutlaka psikiyatriye gitmen gerek. Çok para harcıyorum yazmışsın. Devlete gitmek istemiyorsan özele git. Kimsem yok diyorsun. Sanırım bekarsın ve tek yaşıyorsun. Psikiyatriye gitmek kötü bir şey değil. Neden ilaç kullanmak istemiyorsun ısrarla?

Param bitti bitti oldugi zamanlar bu kadar kotu degildim tabiki psikiyatriye gitmek kotu degil belki yanlis tedavi uygulanacak ben daha kotuye gidicem ilacin yan etkileri olacak belki ben evin isini yapamayacak cocuguma bakamayacak hale gelicem o zaman bunlari yapacak kimsem yok suan bu halde ben yapabiliyorum ben dunyanin en sanssiz insani oldugum icin en iyi doktorada gitsem em kotu sonucu alirim

Çocuk kaç yaşında? Neden daha kötü olasın ki? Yanlış tedavi uygulanmaz. Sen yaşadığın tüm belirtileri eksiksiz ve doğru şekilde anlatır saklamazsan yanlış tanı koyulmaz. Tedavi de doğru uygulanır. Devlette psikolojik destek ücretsiz.

Aaa bende bugun kirmizi orumcek gordum.Sizede cok gecmis olsun.Ama sey enteresan degil mi o an ruya gorurken uyanmiyorum uyandigimda gormeye basliyorum.E demek ki ciddi bi hastalik degil.
Ciddi bir hastalık mıdır bilemem ama insanın yaşam kalitesinde çok düşürdüğü kesin mesela bazen bunu kafama takıyorum ve bütün günüm berbat geçiyor.ilac kullanmaya neden bu kadar karsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…