Benim üzerime fazla gelindiğini düşünüyorum:)Dönem dönem akademik anlamda yetkin pedagoglar bir araya gelir ve her biliş seviyesine göre kazanım belirlerler. Müfredatlar buna göre oluşturulur . Eğer öğretmen müfredata uyarım dışına çıkmam diyorsa bence kızacak bir şey yok.
Ayrıca gülümsemedi gibi seylere takılmayın,bazı öğretmenlerin mizaci böyledir . Ben de genelde soğuk dururum ama öğrencilerim beni sever,aynı zamanda çekinirler de.
Kardeşimin ana sınıfı hocası da pek gulumsemeyen ve veli iliskileri zayif bir kadindi ama kardeşim ve diger cocuklar bayılırlardı. Hala faceten görüşüyorlar ki kardesim 25 yaşında:)
Biraz zaman verin hocaya,bazi insanlar sirf iyi hoca desinler diye yerli yersiz uygulamalar yaptırıyor çocuklara ,esas bu kötü
Zaten öyle davranmasına üzüldüğümü ama ilerleyen zamanlarda kızımdan, sınıfta nasıl davrandığıyla ilgili ipucu alacağım için çok takilmadığımi yazdim. Belki diğeri tribüne oynadı bilemeyiz.
Velilerden bıkan kişilerin hepsi bana çemkirdi ama ben o velilerden değilim.
Iyi öğretmenlere selam olsun. Çocukların önüne biseyler koyup yan yatip maaşını alan öğretmenleri de Allaha havale ediyorum. Inşallah bizimki onlardan değildir diye umuyorum,böyle öğretmenler de var cunku
Son düzenleme: