Uykusuzluktan Psikolojim bozuldu.Enerji vereck gıda takviyesi?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Merhaba arkadaşlar üniversiteden yeni mezun oldum ev hanımıyım kpss ye çalışıyorum.1.5 yaşında kzikm var ve bu aralar uykusuzluk var ve bu yüzden psikolojim bozuldu ustunedikkat dağınıklığı ve bacak ağrısı ve titremesi var. Enerji için gıda takviyesi alsam olur mu? Ya da reklam olacak Pharmaton veya supradyn gibi haplar ise yarar mı?

Merhaba arkadaşlar üniversiteden yeni mezun oldum ev hanımıyım kpss ye çalışıyorum.1.5 yaşında kzikm var ve bu aralar uykusuzluk var ve bu yüzden psikolojim bozuldu ustunedikkat dağınıklığı ve bacak ağrısı ve titremesi var. Enerji için gıda takviyesi alsam olur mu? Ya da reklam olacak Pharmaton veya supradyn gibi haplar ise yarar mı?
Uykusuzluk kızınızın uyanikligindan degilse bir seyler önerebilirim. Youtubeda mistik yol kanali var. Derin uyku meditasyonu gibi meditasyon videolari var. Onlara bakin cok fayda göreceksiniz.

Derin nefes egzersizleri çok iyi uyku getiriyor, yaparken esnemeye başlıyorsunuz. Çocu varken bunu yapabilir misiniz bilmiyorum, doktordan destek alın bence

Muhtemelen kaygılarınızla başa çıkamıyorsunuz özellikle gelecek kaygınız ağır basıyor olabilir. Bu da sizi uykusuzluğa itiyordur muhtemelen. Bence profesyonel yardım almanız sizin için oldukça faydalı olacaktır.

X