Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Müşterimi???:44::44::44:Sağol canımmAminnnn.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh.

O cocuk doktoru cnm ondan😀😀her gebe olana musteri gozuyle bakio gozunde dolarlar belirio onun:))) bak 12 de. Gidio ise eee cefasini okulda cekti simdi sefasini suruo helal olsun👏👏👏

Alıştım canım ama sersem oluyorum biraz :KK9:
Fazla para veriyorum geri yakında iflas ederiz zati işim kalmaz.
Çalışıyorum sayılır.

Ne işi hevukum Allah yardımcın olsun çok zor uykusuz ayakta gezemem ben hayatta.
Ben şimdi yarım saat sonra yatarım 15:00 a kadar:KK53:

Son düzenleme:
İsteyenin bi yüzü vermeyin iki yüzü kara :KK9::KK9: hahha benim herif olsaydı uyku sersemi bodoslama dalmıştı vermeyince kıymetli oluyo

Bak dogru yere deginden uykumda bile yapan adam... Demekki tez dogru vermeyince kiymetli oluo

Denenmiş bi tez tamamen doğruluğu kanıtlanmıştır.
İstiyo vermiyom sonra gece 1 ,2 öpünce saldırıyo hatta uyuyomuş numarası yapıp beni bekliyo bazen.
:KK9::KK9::KK9:
Erkeklere yüz vermeye gelmez sende verme eylem başlatalım :KK9::KK9:

O cocuk doktoru cnm ondanher gebe olana musteri gozuyle bakio gozunde dolarlar belirio onun:))) bak 12 de. Gidio ise eee cefasini okulda cekti simdi sefasini suruo helal olsun

ne doları beee türk usulu calısıyorum ben aslında doguda özelde calıssam varya kırarım parayı haaa.... :KK34: orda dogum oranı fazla ya :KK34: neyse bos bırakmayın adamları dogurun anacımmmmm :KK52:

cocuk doktoruyum ben canım her cocuk benim müşterim mazur gör :KK1:
Heeheee bende dedim anaokulu öğretmeni sanırım doğru müşteri ama bebişler hiç hasta olmasın inşallah:KK16:
O cocuk doktoru cnm ondanher gebe olana musteri gozuyle bakio gozunde dolarlar belirio onun:))) bak 12 de. Gidio ise eee cefasini okulda cekti simdi sefasini suruo helal olsun

:KK1::KK1::KK1::KK1:Gözünde dolarlar beliriyor hee

insan işteeeee insan...!!!! hem ekmek hem simit...!!! oldu... :KK52: sen ne iş yapıyorsun ????
He gözümüz aç hep daha fazlasını isteriz insan oğlu nankör temam yea alma simit ekmek al ama.

Ne işi hevukum Allah yardımcın olsun çok zor uykusuz ayakta gezemem ben hayatta.
Ben şimdi yarım saat sonra yatarım 15:00 a kadar:KK53:
Canım kahveye gel vallahi ben sana miss gibi kahve yaparım bende yanlızım arkadaşlarım geliyor bazen ama
Yinede yanlızım
Eşimle dükkan açtık canım
Ben işletmesini yapıyorum aslında
Ama bu aralar iyi değilim gidesim yok
Günlük gidip görünüyorum elemanlara
Kasa sıkısık oluyo öğlen kasaya bakıyorum sonra eşim geliyo öğleden sonra bırakıp çıkıyorum.
Müşterileri boğalayabilirim yoksa elimde kalıcaklar
Muhasebesini tutuyorum ayrıcada.

He gözümüz aç hep daha fazlasını isteriz insan oğlu nankör temam yea alma simit ekmek al ama.

Canım kahveye gel vallahi ben sana miss gibi kahve yaparım bende yanlızım arkadaşlarım geliyor bazen ama
Yinede yanlızım
Kasa sıkısık oluyo öğlen kasaya bakıyorum sonra eşim geliyo öğleden sonra bırakıp çıkıyorum.

kilo almayasın diye dediydim tamam alırız sana izmir boyozuda getiririm ben :KK34:

kardeşimde anaokulu ögretmeni :KK52: bizden kaçış yok :KK52:

olmasınlar tabiki..... yavrularım onlar benim

Yinede yanlızım

Ben cafe isini hep zevkli bulmusumdur. Demek bu yanlarida varmis

X