merhaba kizlar,
ben uzun suredir uykumda bi bosluga duser gibi oluyorum kalbim yerinden firliyacakmis gibi
ve sicriyorum uykumda carsafa tutunuyorum gercekten dusmus gibi oluyorum ...
sizlerede boyle oluyor mu uykunuzda ???
ruya felan gormuyorum o an
3 harfliler yüzünden
Guzelim bu kaslarin gevsemesi sirasinda olan bir durum. Evet bazen korkutucu olabilir. Yatmadan once biraz gevsemeye calisirsan faydasini gorursun. Yani yataga uyumak icin yattiginda once bir sirt ustu yat. Once bacaklarini sonra kollarini sonra sirtini boynunu falan boyle saga sola sallayip gevset. Hani futbolcular sporcular falan yapar ya bacaklarini boyle kaslari sallar oyle iste. O zaman azalir bu dusmeler. Umarim sende faydasini gorursun.
2 sene öncesine kadar bende de çok olurdu, çocukluğumdan beri özellikle yüksekten düşmeler, sıçramalar, ilerleyen yaşlarda özellikle sigaraya başlamamla artan karabasanlar, rüyamda rüyamdan uyanmışım bi şey beni boğuyor nefes alamıyorum, yukarı kaldırıyor tam tavana çarpıcam hızla aşağı düşürüyor falan vs.. hani inansam 3 harfliler musallat oldu diye kafayı yerdim kesin ama ben hiç aldırmadım bunlara hep rüya gözüyle baktım 2 sene önce bende nefes darlığı, astım ve allerji olduğu anlaşıldı tedavinin ardından bunlar kesildi meğer uykuda tıkanınca ben böyle garip şeyler görüyormuşum hala hastalığım nüksederse kabuslar geri geliyor sende de böyle bir sorun olabilir mi?
ben sadece dusme hissi yasiyorum ... nefes alamama ruya gorme gibi seyler olmuyor bende
çocukluğumda bendede böyle başlamıştı canım ondan söyledim sonra ergenlikte sık olmamakla kabuslar eklendi sonra ünüv yıllarında özellikle sigaraya başlayınca nerdeyse hergün hepsi oluyordu.
Çözümü nasıl buldunuz bende de var hiç uyuyamıyorum artık deliricemcanım bnde aynı oluyordum sebepsiz sıçramalar uykudan sıçrayarak uyanmalar ayetel kürsiyi oku okumadan yatma 3 harfliler olabilir korkutmak istemiyorum ama bende sonradan 3 harfliler çıktı çözümünü bulduk şimdi rahatım olmuyor ama ayetel kürsiyi okumadan asla yatağa girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?