uykudan sicrayarak uyanmak

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı
merhaba kizlar,

ben uzun suredir uykumda bi bosluga duser gibi oluyorum kalbim yerinden firliyacakmis gibi

ve sicriyorum uykumda carsafa tutunuyorum gercekten dusmus gibi oluyorum ...

sizlerede boyle oluyor mu uykunuzda ???

ruya felan gormuyorum o an

tansiyonun düşüyor o yüzden öyle oluyor.. Bende de olur apartmanın tepesinden düştüğümü görürüm siçrayarak uyanırım..

Guzelim bu kaslarin gevsemesi sirasinda olan bir durum. Evet bazen korkutucu olabilir. Yatmadan once biraz gevsemeye calisirsan faydasini gorursun. Yani yataga uyumak icin yattiginda once bir sirt ustu yat. Once bacaklarini sonra kollarini sonra sirtini boynunu falan boyle saga sola sallayip gevset. Hani futbolcular sporcular falan yapar ya bacaklarini boyle kaslari sallar oyle iste. O zaman azalir bu dusmeler. Umarim sende faydasini gorursun.

tavsiyen icin sagol uygulayacam hepinize tesekkur ederim

2 sene öncesine kadar bende de çok olurdu, çocukluğumdan beri özellikle yüksekten düşmeler, sıçramalar, ilerleyen yaşlarda özellikle sigaraya başlamamla artan karabasanlar, rüyamda rüyamdan uyanmışım bi şey beni boğuyor nefes alamıyorum, yukarı kaldırıyor tam tavana çarpıcam hızla aşağı düşürüyor falan vs.. hani inansam 3 harfliler musallat oldu diye kafayı yerdim kesin ama ben hiç aldırmadım bunlara hep rüya gözüyle baktım 2 sene önce bende nefes darlığı, astım ve allerji olduğu anlaşıldı tedavinin ardından bunlar kesildi meğer uykuda tıkanınca ben böyle garip şeyler görüyormuşum hala hastalığım nüksederse kabuslar geri geliyor sende de böyle bir sorun olabilir mi?

ben sadece dusme hissi yasiyorum ... nefes alamama ruya gorme gibi seyler olmuyor bende

ben sadece dusme hissi yasiyorum ... nefes alamama ruya gorme gibi seyler olmuyor bende

çocukluğumda bendede böyle başlamıştı canım ondan söyledim sonra ergenlikte sık olmamakla kabuslar eklendi sonra ünüv yıllarında özellikle sigaraya başlayınca nerdeyse hergün hepsi oluyordu.

düşünceyle yatıyorsan yani kafan yoğunsa da olabilir.Böyle durumlarda beyin uyumuyor ve arada vücudun tüm kaslarını kontrol ediyormuş dershanede bir hoca söylemişti bana da.Zaten böyle zamanlarda on saatte uyusan beyin dinlenmediği için hep yorgun olursun, dinç uyanamazsın.Yani en azından bende öyle oluyor.

BENde de sürekli oluyo bu yaaa .S okudum ama bastan sonra nedenı varmı yada benmı anlayamadım ?

Arkadaşlar
benim 7 yaşında kardeşim var ve gece kalkıp evin içinde koşuşturarak ağlıyo hiç birimize dokunamıyo bazen birimize sarılıyo sonra geri itiyo falan acayip ağlama krizine giriyor.nedeni ne olabilir.ne yaptıysakta geçmedi 2-3 senedir var bu sorun.doktor bişey yok diyo.

canım bnde aynı oluyordum sebepsiz sıçramalar uykudan sıçrayarak uyanmalar ayetel kürsiyi oku okumadan yatma 3 harfliler olabilir korkutmak istemiyorum ama bende sonradan 3 harfliler çıktı çözümünü bulduk şimdi rahatım olmuyor ama ayetel kürsiyi okumadan asla yatağa girmem

Çözümü nasıl buldunuz bende de var hiç uyuyamıyorum artık deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…