Ya evet bu söyledikleriniz çok mantıklı geldi şimdi. En son yaşadığım şeyi anlatayım.
Geçen perşembe gecesiydi. Eşim perşembeleri işten eve hiç gelmeden direk ingilizce kursuna gidiyor. Ben de işten yorgun geldim yemek yedim. Ve aşkı memnu- yu seyrederken uykuya dalmışım. Saat 8' de. Eşim de 10' da geliyor kurstan ve ben o sırada derin uykudaydım herhalde birden zil çalınca hem korktum hem de birden zıpladım. Eşim gelmişti işte onunla biraz oturduk konuştuk yatmadan önce falan ama benim içim uyuyor. Yani sanki o ben değilmişim gibi. Sonra gece yatınca da böyle bir şey oldu işte. Hem de üst üste iki defa oldu o gece.
huulyacığım ben ne sureler ne ateler okudum bir bilsen cevşenim güvenli yerden alındı tanıdık içindede kesin cevşen var canım
ben geldiği zaman insanın bilinci yerinde oluyor bilmiyorum benim bilincim yerinde oluyordu geldiği zaman başlıyordum ayetelkürsi ye salavat getiriyordum felak nas hepsini okuyordum geçmiyordu hatta uyanıyordum tekrar geliyordu yazarken bile ürperiyorum cevşen bana iyi geldi pskolojik olacağınıda sanmıyorum yastığımın altında ayetlerle yattım gene geldi
neyse benim aklıma takıldı bu karabasan yalnız kadınlaramı geliyor yoksa erkeklerede geliyormu hiç duydunuzmu
kızla banada oluyodu bu hemde çok benim arkadaşımın annemsi bişey söyledi onu okuyorum olunca geçiyo alakasız şeyler biliyorum komik gibi ama oluyo::
ali baştır
kur an yoldaştır
kara kuru biri gelmiş
ağzı bağlı dili taştır
dediğim gibi komik ama bence işe yarıyo
eskilerin öğrettiği herşey bir başka güzell ve de sıcakk ya!kaydirigubbakcemile
Babannemin de bana küçükken öğrettiği bişey var aynı bunun gibi o da çok saçma ama hala söylerim içimden. Hatta çocuğum olursa ona da öğreticem.
Uykular gelsin, korkular gitsin, Dağlara taşlara, Kuru ağaçlara
Bir de benim o anda kulaklarımda acayip bir uğuldama oluyor. Sanki kafamı bir o yana bir bu yana sallıyorlarmış gibi. Kulaklarımda da çok gürültü oluyor.
bana da çok olur, kıpırdayamam ses çıkartamam,
çok korkardım önceleri, sonra biri şöyle anlattı bana, bedenin uykusuyla, beynin uykusu farklı oluyormuş, bazen beden uykudayken beyin uyanıyormuş, yada beden beyinden önce uykuya geçebiliyormuş, işte öyle olduğu zaman beyin bedene söz geçiremiyormuş, yani hareket edemememizin sebebi buymuş, düşündüm zaten ne zaman akşam saatlerinde uyuyup uyanıp gece tekrar uyuduysam böyle olurum, öyle zamanlarda mutlaka kalkarım elimiz yüzümü ayaklarımı yıkar su içer yatarım bi daha olmuyor bana o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?