Ya evet bu söyledikleriniz çok mantıklı geldi şimdi. En son yaşadığım şeyi anlatayım.
Geçen perşembe gecesiydi. Eşim perşembeleri işten eve hiç gelmeden direk ingilizce kursuna gidiyor. Ben de işten yorgun geldim yemek yedim. Ve aşkı memnu- yu seyrederken uykuya dalmışım. Saat 8' de. Eşim de 10' da geliyor kurstan ve ben o sırada derin uykudaydım herhalde birden zil çalınca hem korktum hem de birden zıpladım. Eşim gelmişti işte onunla biraz oturduk konuştuk yatmadan önce falan ama benim içim uyuyor. Yani sanki o ben değilmişim gibi. Sonra gece yatınca da böyle bir şey oldu işte. Hem de üst üste iki defa oldu o gece.
bana ilk olduğunda ölüyorum sanmıştım, kime anlatsam karabasan hikayelerine başlıyodu, deli oluyodum, bu dediğim şekilde olduğunu öğrenince rahatladım valla, biliyom geçicek nasılsa, hem o basan şeyler biliyomu ki ne zaman uykusuz olduğumu hep aynı zamanlarda geliyo diye düşünüyorum artık kaydirigubbakcemile3
bu arada öyle cevşen felan taşıyacağınıza duanızı kendiniz okuyun bence, ezbere bilmiyorsanızda bakarak okuyun türkçesinden okuyun, anlamlarını okuyun, içlerinden neler çıkıyor biliyor musunuz hiç?