- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
balea çook geçmiş olsun.
peki bunun için bir doktora gitmeyi düşündün mü hiç ??
madem bukadar rahatsız ediyor,bir uzmandan yardım al.
ben bi senedir bu karabasanla ugrasiyorum....ne pis birseymis...ne zaman streste olsam yada yeme veya uyku düzenim bozulsa, hemen o gece görürüm...gelmeden önce huzursuz olurum genelde...
ilk gördügümde cok ürkütücüydü. rüyamda kardesimi grdüm bana sinirli sinirli bakiyordu..birden uyandim ve hic kimildayamadigimi anladim. sonra biden sirtima sanki biri oturdu..o kadar acidi ki anlatamam. o aci da günler boyu sürdü...
ikinci deneyimimde söyle oldu: uyandim, kimildayamadigimi farkettim...kapimin altindan isik gelyiordu..allah allah bunlar hala uyumadimi dedim kardeslerimi zannettim...sesleri gelyiordu cünki, kahkahalar falan....birden bire biri kafama kulagima basti..öyle sesli bi ugultu idi ki..sanki ucagin motorunun dibindeyim. tüm gün boyunca kulagim acidi sersem gibiydim....ve sonra kalkabildigimde baktim ki odalar bombos. zaten odanin duvari tamirde oldugu icin bi haftadir ora zaten bostu, sonra aklima geldi...ve kimse girmyiordu zaten cünki esyalari tamir nedeniyle ordan cikartmistikk.....
tatilde iken 4 kez arka arkaya basti beni....ve her basitiginda ise bi kizkardesimi bi annemi, bi kizkardesimi bi annemi gördüm yanimda....hepsi de halüsinasyon aslinda cünkii onlar yanimda degillerdi
bugün de yine uyandim...iki kisinin sohbet sesleri gelyiordu kualgima...tanimiyorum sesleri. resmen kulagimin dibinde catir catir tartisma war. besmele cektim kayboldu sesler. 2 saat uyudum. uyaninca heryerimin kilitli oldugunu farkettim. yanimda kocaman bembeyaz bir göktasi gördüm yatagimda...o kadr parlakti ki isik saciyordu....sonra yine kafama kulagima ve bogaz sirtima basti....hala agriyor...
ev doktoruma gitmistim o da yönendirmisti ama gecer vs dedim..bidhaa olursa gidecem mutlaka diye düsündüm...piskologa gidecegim artik biktim delirdim galiba...geceleri sabahlari bu, gündüzleri de ayak anahatar ve aslinda olmayan anahtar sesleri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?