Doğuma Hazırlık Uyku setinde kararsız kaldım lütfen fikir verin bana :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi daha güzel

• 1 numara

OY: 68 43,6%
  • 2 numara

OY: 88 56,4%

• Ankete Katılan
    156
ilk bakışta 2 numara daha cazip geliyor ama biraz daha bakınca aslında 1 numara daha güzel ve daha ağır duruyor....üstelik koyu renk olması dahada kullanışlı hale getiriyor canım...

ilk bakışta 2 numara daha cazip geliyor ama biraz daha bakınca aslında 1 numara daha güzel ve daha ağır duruyor....üstelik koyu renk olması dahada kullanışlı hale getiriyor canım...

bu arda canım daha yeni dikkatimi çekti tüm eşyalar beyaz demişsin...bu yüzden kesin 1 numara derim...çünkü hepsinin beyaz ağırlıklı olması çok hoş durmaz

bu arda canım daha yeni dikkatimi çekti tüm eşyalar beyaz demişsin...bu yüzden kesin 1 numara derim...çünkü hepsinin beyaz ağırlıklı olması çok hoş durmaz

:lepi::lepi::lepi: tamamdır canım cok saol ilgin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ama şekerim çok benziolar,seçemedim inanki..insan accık başka başka koyar da seçeris rahat rahat..1 diyim yinede...

bende 2 numarayı oyladım cnm,sağlıklı günlerde kullanmak nasib olur inşallah.
bende oğluma uyku seti bakıyorum ama istediğim gibi bişe bulamadım hala.
hataydasın sanırıma ama yinede nerden alacağını ve fiyatını yazar mısın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…