Doğuma Hazırlık Uyku setinde kararsız kaldım lütfen fikir verin bana :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi daha güzel

• 1 numara

OY: 68 43,6%
  • 2 numara

OY: 88 56,4%

• Ankete Katılan
    156
bende 2 numarayı oyladım cnm,sağlıklı günlerde kullanmak nasib olur inşallah.
bende oğluma uyku seti bakıyorum ama istediğim gibi bişe bulamadım hala.
hataydasın sanırıma ama yinede nerden alacağını ve fiyatını yazar mısın tatlım?

canım saol ya bende uzun süredir aranıom seninde bebişin sağlıklı günlerde kullansın özelden gelio msjopuyorumnanaktan

oy verdim cicimm ama bence 2 sini de al gıı benim senin için baktıklarım 170-180 tl civarıydı e zaten sen unların 2 de alsan 130 yapı gene ii yane.... canım bunlar kabartma mı baskılı mı ?

oy verdim cicimm ama bence 2 sini de al gıı benim senin için baktıklarım 170-180 tl civarıydı e zaten sen unların 2 de alsan 130 yapı gene ii yane.... canım bunlar kabartma mı baskılı mı ?

özelcan a baktın mı ?

canım birine benziolar ya birini alam diom sonra istanbua gidince cok daha güzel bişe bulur alırım ben.. canım fiyatında hiç değildim beğendiğim beşik ölçüme olmuo ya fırfırlı oluo falan ondan uyus oldum bunlar sade hosuma gittiler birini alıım idre etsin die düşünüom bakalım nası karar vercesss özlcana baktım orda olanlar bizim burda var ölcüler büyük genelde tatlım senden de allah razı olsun ilgilendin okadar cok teşekkürderim canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben 1 numarayı seçtim canım. Oyladım da. Neden dersen mobilyaların beyazsa, mavi ağırlıklı olması daha bir gösterir gibi geldi. beyaz mobilyaya beyaz ağırlıklı olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

oy kullanan fikirlerini beyan eden tüm arkadaşlara teşekkürler saolun hepiniz oylama sonucundan belli oldugu gibi iki numaraya karar verildi ve az önce aldım terakr hepinize teşekkürederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X