• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları uyku problemi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nobility

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
184
4
96
37
İstanbul
merhaba kızlar
benim 3 aylık oğlum var.ilk ayından beri problemimiz şu: bebeğim gece 2-3 gibi uyuyor ve6-7 saat hattaa bazen 8 saat deliksiz uyuyor ama gün içerisinde doğru düzgün uyumuuyor gece de 2den önce uyumuyor.biz büyükler gibi bir uyku düzeni var. gün içerisinde hiç uyumadığından hiçbir işimi yapamıyorum ve çogu vakti emerek geçiriyor. ne yapmalıyım sizce?

uyuyomuş işte daha ne istion hiç bebeği uyumayanlr vr gece gndüz o uyurken yapcn işleri mecburen bnm kızımda gndz 10 dk dan fazla uyumaz bn işlerimi o aralıklrda yapmaya çlışlıom yemek bulşık temzlik vs eşim akşm gelnce yada hafrasınlrı yapıom

canım sanirim busorun biraz dahasenle beraber gidecek bebekelrde uyku sorunu oldukça sık karşılaşılan bir sorun..neyseki gece biraz uyuyabiliyor yoksa inan bana halin iyice harap olurdu..arkadas demiş uyudugunda yap işini diye ama çocuk gündüz uyumuyorsa anne nasil yapsin işlerini
bizde sizin aylarinizda çok uykusuzluk çektik halada zaman zaman çekiyoruz dişlerden dolayı benim kızım 15 aylık dahayeni düzen oturttuk..inan bana daha çookk uykusuz kalacaksin cnaim sana pekde iyi haber vermedim ama malesef durum böyle

uyuyomuş işte daha ne istion hiç bebeği uyumayanlr vr gece gndüz o uyurken yapcn işleri mecburen bnm kızımda gndz 10 dk dan fazla uyumaz bn işlerimi o aralıklrda yapmaya çlışlıom yemek bulşık temzlik vs eşim akşm gelnce yada hafrasınlrı yapıom

merhaba, benimde sorunum kızım 10 dak. bilemedin en fazla 20 dak. uyuyup uyanıyor. şimdi 2,5 aylık oldu ama hiç uyumuyor ya.. gece de uyuyana kadar belki 10 defa uyanıyor uyuyor. indir kaldır çok yoruluyorum. bu duruma bir çözümün var mıı?

Benim oğlum da bir buçuk aylık. Bazen ciddi anlamda mızmızlanıyor, biraz da kolik sancısından dolayı tabi. Çok üzdüğü zaman hemen bi bıcı yaptırıyoruz, daha rahat uyuyor. Size de tavsiye ederim.

benim oğlumda 2 aylık olana kadar nerdeyse hiç uyumazdı ama sonunda öğrendi uyumayı. şimdi çok güzel bir rutine sahip oğlum umarım hiç bozulmaz. Uykusuzluk gerçekten çok kötü size sadece bir kitap tavsiye edebilirim ''Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler ''gerçekten yöntemleri işe yarıyor.

merhaba, benimde sorunum kızım 10 dak. bilemedin en fazla 20 dak. uyuyup uyanıyor. şimdi 2,5 aylık oldu ama hiç uyumuyor ya.. gece de uyuyana kadar belki 10 defa uyanıyor uyuyor. indir kaldır çok yoruluyorum. bu duruma bir çözümün var mıı?

yatakatan kaldırmadan yüzüne bile bakmıom sallıom bana bakıo bakıo gülüo falan hiiç yüzvermiom valla sonra sıkılıp uyuya kalıo kaydirigubbakcemile3
yada ağlamaya başlıo ağlarsa yandık sabaha kadar uyumuyo o zmn malesef çaresi yok her bebek farklı oluyo işte böyle böyle büyüyecekler boshayallersmile

benim oğlum gece tam doymadığı için uyumuyormuş galiba. gece 12de mama verdim hemen uyudu. bütün gün hep emdiği için gece süt kalmıyor :(

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 11 aylık oğlum var.Problemimiz gece boyunca kıvranıyor,yatağın içinde sürekli hareket halinde.Sesli ağlamıyor ama huzursuz.Gaz problemine benzemiyor.Bundan 1.5 ay öncesine kadar böyle bir sorunumuz yoktu.Yanıma alıyorum gece yine aynı sorun kıvranıyor sürekli yüzüstü pozisyonda ayakları karnına doğru çekiyor öylece hareket ediyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu ise cevap yazarsanız sevinirim.teşekürler

Back