Uyku meselesi

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
Merhabalar kızlar. Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var. 7 aylık bir oğlum var ve uykularımız biraz sorunlu. Şöyle ki sabah kaçta uyanırsam uyansın uyandıktan 1 saat sonra uykusu gelmeye ve mızıklamaya başlıyor. Geceleri sadece 1 kere emmeye kalkıyor onun dışında sabaha kadar uyuyor. O kadar uyuyup nasıl uykusunu alamıyor anlamıyorum. Onun isteği gibi her istediğinde uyutsam bu sefer geceleri uyku saati 12yi 1i buluyor. Uyutmasam da uykulu uykulu uyuma saatini beklemesine kıyamıyorum. Sizlerin bebişlerinizin uyku düzeni nasıl verebileceğiniz tavsiye var mıdır?

7. Aylik bebegim var benimde gece memeye kalkıyoruz 3 sefer (bazen daha sık oluyor dis donemindeyiz cunku ) 3 gunduz uykusu yapiyoruz uyansin iki saatte sonra bazen üç saat sonra uyku sinyalleri veriyor hic kızdırmadan uyutuyorum. Daha cok ufaklar uyuyarak büyüyecekler gece erken yatirmaya bak biz 10 da yatiyoruz 7.30 da kurulu saat gibi ayaktayiz

Merhaba benim bebeğim sizinkiden küçük bizdede tam tersi doğru düzgün hiç uyumuyor sürekli geri uyanıyor.

İzlediğim videolardan sizin aylar için gece 1 defa emme için kalkması normal diye biliyorum. Gece geç uyumasını istemiyorsanız malesef öncesinde oyalamaniz gerekiyor. isterseniz uyku eğitimlerine bı bakın 4 aydan sonrası için öneriyorlarmis.

Bide rem uyku diye bişey var yarı uyanık oluyorlar bu süreç beyinlerinin geliştiği bı evre oluyormuş. Uyanmaya meyilli oluyorlar ikide bi uyaniyorlar. Böyle bi uyku halide yaşıyor olabilir.

( İşin uzmanı değilim yanlış yönlendirmek istemem umarım yanlış aktarmamisimdir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…