Arkadaslar 2006 yilindan bugune gece uyku esnasinda kitlenmelerim ve uyandiktan sonra fena korku halleri yasiyordum.2006-2008 yillari arasinda cok siddetli kitlenmelerim ve akabinde nobetlerim oluyordu.Yani uykuya gecis esnasinda kulaklarimda muthis bir uguldama ve beynimde uyusma oluyor sonra butun beedenim kitleniyordu.Zihnim acikti ( yada cogu zaman ben oyle saniyrodum).Gercekmis gibi yasiyordum herseyi oysa uyuyordum.Uyandiktan sonra kalbim hizli hizli carpmaya basliyor kalkip butun isiklari aciyordum ve tekrar yasayacagim korkusuyla birdaha uyuyamiyordum.Bazen hic durmaksizin devam eden bir durumdu bazen 1 defada kesiliyordu.10 haftalik bebegimi kaybettikten sonra kalbime muthis bir agri girmeye basladi.Gece yataktan uyanip"kalp krizi geciriyorum,olecegim"endisesiyle doktorumu aramistim.Bana anlattiklarimin kalp krizine isaret etmedigini yasadigim stress dolu gunlerden dolayi olabilecegini soyledi.Sadece kendim olecekmisim gibi degil sevdikleriminde oleceginden fena halde korkuyorum,anlatamam!Bu dusunce beni bazen deli edecek diye bile dusunuyorum.Gecen yil sehirlerarasi bir ucusta fena halde turbulans yasadik ve ucak indikten sonra nefesimi toparlayamadigimi anlamamla panik atak nobeti gecirdigim bir oldu.Hala ucak fikri ( ki yaklasik 40 defa ucmusumdur ucakla) beni cildirtiyor ve endiselendiriyor.Dun psikologumla randevum vardi ve panik atak teshisi koydu.Ben hic bilmeden meger yillarca panik atak nobetleri geciriyormusum.Bu rahatsizlik gece uyku halinde bile olabiliyormus ki ben bunu hic duymadigim icin cok sasirmistim.Benimle hemen hemen benzer seyler yasayanlar varmi arkadaslar?Yani uykuda panik atak nobetleri yasayan ve tedavi olan?Lutfen bana yardim edin boyle yasamak cok zorr..