Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesai bitimine son 1 saat kaldı, yolda başlicam uyumaya gider gitmez de yemek yiyip yatıcam. Ama büyük ihtimal yarın yine aynı uyku sendromu Neyse enerjimizi alsınlar da büyüsünler yeterki di mi :CüvCüv:
Kızlar çok ama çoookk uykum var. İşteyim ve gözlerim kapanıyor, çalışamıyorum hiçbişey yapamıyorum ekran karşısında uyuyuvericem sanki. kafamçokkarıştı 5-6 haftalık hamileyim henüz, bu kadar yorgunluk ve uyku hali olmamıştı hiç aşırı kötüyüm... benneyaptımki Ne zamana kadar devam eder bu uyku hali? Bir de uyumak dışında napabilirim?
kızlar benim ikinci bebeğim kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştım ama bu sefer gece gündüz uyumak istiyorum evde çocuk varkende olmuyor ama benim kızım doğuştan abla sanki sen yat annecim diyo bana
kızlar benim ikinci bebeğim kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştım ama bu sefer gece gündüz uyumak istiyorum evde çocuk varkende olmuyor ama benim kızım doğuştan abla sanki sen yat annecim diyo bana
12 haftadayım hala sersem gıbıyım ınsallah 4.aya gırınce bıter :teytey: 9 ay uyukladıgımı dusunemıyorum gercı ewde yapıcak daha ıyı bısey de yok ya neyse :teytey:
kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim çalışıyorum ve sürekli halsizlk yorgunluk bol bol meyve yiyorum soğuk portakal suyu içiyorum imkan buldukça .dedeğiniz gb akşam 9bucukta yatıp sabah 7bucukta kalktığım günler çok oldu ama bi müddet sonra işte hamileliğede alışıyor insan eskisi kadr uyuklamıyorum tam uyukladığım zman kalkıp sebepsiz lavaboya yada ayakta bişeylerle uğraşıyorum dikkatim dağılıyor iyi oluyor