Uyku hali :(

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Kızlar çok ama çoookk uykum var. İşteyim ve gözlerim kapanıyor, çalışamıyorum hiçbişey yapamıyorum ekran karşısında uyuyuvericem sanki. kafamçokkarıştı
5-6 haftalık hamileyim henüz, bu kadar yorgunluk ve uyku hali olmamıştı hiç aşırı kötüyüm... benneyaptımki Ne zamana kadar devam eder bu uyku hali? Bir de uyumak dışında napabilirim?

ben 6. aya girdim kendimi hala hiçbirşey yapmadan yorgun
yeterli uyumama rağmen uykusuz hissediyorum. Bebekler büyürken
annelerin enerjilerini de alırlarmiş diyte duymuştum

08:00-18:00 arası çalışıyorum ve 1er saat de yol gidip geliyorum, yani sabah yedide evden çıkıp akşam 7de dönüyorum, bu kadar uykulu geçecekse yandım ben :sinifsinif: yapacak birşey de yok sanırım... kahve içecek halim yok ya :kahve: sütümü içer daha bi uyuklarım artık kaydirigubbakcemile3

ben de sürekli uyumak istiyorum işin kötüsü çalışıyorum ve işlerim yetişmiyo bu yüzden. bunun çözümü nedir acaba ilk aydan işi bırakacak değiliz ya kaydirigubbakcemile3 ama heralde işverenler de bütün gün uyuklayıp esneyen birisine tahammül etmek zorunda değildir bunun çözümü ne yaaa

valla 11 haftadayız allaha şükür hala devam ediyor uyku hali.ahh bilmezmiyim kızlar nasıl güzel oluyor bıraksalar uymak isterdim bende 5 yada 6 haftada.bide yoğurt ayran içiyordum.düşünün artık.

Bi çözümü olmalı, çok zor gerçekten! Üstelik ben yaptığım işe konsantre de olamıyorum leyla gibi dolanıyorum ortalıkta... ilk aydan işten çıkmasam da onlar çıkarcak gidiş geliş kaydirigubbakcemile3

Ben de bıraksalar 24 saat uyurum hele sabahları çok zor oluyo kalkmak nasıl tatlı bi uyku o öyle yaa fisfisfis Demekki hamileliğin başında olan bişey değil devam edecek olması kötüymüş işimiz iş:1no2:

canım tam uyku zamanındasın. ben 2.ay ile 4.ay sonuna kadar akşam6-7de den sabah 8e kadar uyuyordum.akşam eve gidince erken yat mutlaka. vucudun dinlenmeye ihtiyacı oluyor sanırım. ve diğer arkadaşların da dediği gibi sonraki aylarda da ara ara uykuya düşkün oluyorsun ya da tam tersi bir dönem gece uyuyamıyorsun,hazırlıklı ol:)ben de 31+6dayım.

e çok normal yoruluyoruz çünkü içimizdeki fabrika devamlı çalışıyo enerjimizi tüketiyo ondan işte :lepi:

daha da kötü b haber 38 haftamdayım, günde yaklaşık 10 saat uyuyorum ama sanki hiç uyumamış gibiyim, siz çalışanlar için gerçekten zor bir durum, Allah yardımcınız olsun kızlar.

Ben elevit multi vitamine başladım uyku diye bişi kalmadı.Günde 1 doz. zaten bütün hamilelere öneriyor doktorlar. Tüp bebek tedavisinde ilaç listesinde.

Ben elevit multi vitamine başladım uyku diye bişi kalmadı.Günde 1 doz. zaten bütün hamilelere öneriyor doktorlar. Tüp bebek tedavisinde ilaç listesinde.

bende kullanıyorum o ilaçtan, bana o şekilde bi tesiri olması, valla gayet uyuyorum.

Herkese etkisi farklı sanırım ya. Benim birazda stresten uykusuzluk 2 haftadır uyuyamıyorum bebeğin kalp atışlarını duyamadık ctesi sonkez girecem ultrasona belkide gebeliği sonlandıracak hoca...

:KK43:( çok üzüldüm canım, inşallah duyarsınız da sende alırsın bebişini kucağına, kaç haftalık hamilesin bu arada?

o zaman daha erkenmiş, bence duyucaksın bu hafta sonu, üzme sakın kendini

:)ben şuan 8.ayımdayım ben ilk üç ay iş yerinde resmen uyku haliyle gezdim ağlıyordum yani o denli uyumak istiyodum ama çalıştığım için uyuyamıyordum kendimi sıkmaktan akşam eve geldiğimde müthiş başağrım oluyodu ve direkt yatağa atıyodum kendimi .:)geçer canım sabret ilk üç ay böyle oluyo maalesef çareside yok üç ay sonra geçer

ben ne çektim o uykudan dış dünyayla ilişkimi kesmiştim 3 aya kadar uyudum sadece allah yardımcın olsun canım biz çalışanlar için daha zor bende işten gelir gelmez uyuyodum....

X