Mamada sivi sonucta,, yapacaginiz muhallebiyi ilk once sut gibi sivi olacak sekilde hazirlatlyin,kasik kasik icirinki tadina alissin..mama disinda pekmezli (tatli olmasi icin 1 yasindan buyukse bal katin.)yogurt yedirin ,yogurt uykusunu getirir zaten.. gece mamalari oluyor farkli markalarin onlarida deneyebilirsiniz.. yine farkli markalarin bebe yaglari oluyor bebek icin uyku getirici dinlendirici..uyumaya niyetlendiginizde surun masaj ysparak..buda uyku getirir.. uykusu gelmeden mamasini yedirceksiniz 10-15 dk sonrada,g az cikart, bez degis,bebe yagiyla masay yap derken zaman geciyor..yatagida yavas yavas ayircaksiniz patt diye olmaz bu isler.. ben kizimda 5 aylik oldugunda y.odasinda yatirmamistim kendi odasina gecmistik "ikimiz birden" ,besigi dururken odasina bide cekyat atmistim..9.aylik olana kadar birlikte yattik .. 9.aydan sonra yavas yavas cekildim yanindan ,gunduzleri zaten tek yattigi icin vee ben hep ayakta sallayarak uyuttum (maalesef evin herseyi bana baktigi icin,ayni seyi oglumdada uyguluyorum ) ,gecede cekyatta ikimiz yatarken araya mesafe koydum sonra atlet,tisort gibi 1-2 gunluk kiyafet koydum..bu sekilde alistirdim..besikte belli zaman sonra yatmak istemiyorlar..tek kisilik yatakta tehlikeli dusme riski var ben o sebeple battal boy cift kisilik cekyatta yatirdim ..duvara gelen kenarlara kirlentlerimle destekledim, dis kenarlarina sandalyeden duvar ordum..kizim 3.5 yasindayken tek kisilik yatak aldim..simdi 2 yasindaki oglum cekyatta yatiyor..oglum bayaa deli yatiyorda tek kisilik yatak biraz gec alirim diye dusuyorum