Uyku bozukluğu

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.686
Hanımlar Merhaba,
Ya bunu mu dert ediyorsun diyebilirsiniz ama gerçekten benim için bir sorun teşkil etmeye başladı ve yaşayan var mıdır merak ettim bu durumu?
Okull yıllarında olsun iş gereği olsun yıllardır hep erken kalkarım.
Lakin bazı günlerde ertesi gün önemli bir gün ise (mesela sınav, iş görüşmesi,mülakat,date e çıkma vs) o gece ya uyuyamazsam diye panik oluyorum ya da gerçekten uyuyamıyorum. Berbat bir ruh haline bürünüyorum. Öğrencilipimde uyuyamayıp akşamında 2 sınava girmişliğim var ama o zamanlar bunu dert olarak görnüyordum stres diyordum. Sırf bu yüzden doktorum bir dönem uyku ilacı vermişti.Ama şimdi çocuk değilim halamdevam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Lavantayı boşalttımm yastığa
Ayran da gece gece tuvalete çıkarıyor gene uykuyu bölüyor

Lavantayı boşalttımm yastığa
Ayran da gece gece tuvalete çıkarıyor gene uykuyu bölüyor
Ben aşırı heyecan yaptığım zaman rahatsız edilirim bi de, üni sınavına gireceğim günün gecesi zıplatıla zıplatıla uyandırılmıştım gece boyunca, keş gibiydim. O heyecan nasıl atılır ben de bilmiyorum belki bi duş falan işe yarar

İçtim bir verim alamadım melisa da içtim
Düzenli içmeniz gerek. Önemli günlere yakın içmeye başlayın. Hatta genel olarak içebilirsiniz yani günün yorgunluğunu alıyor uyku kalitesi artıyor. Sizin birazda kaygı probleminiz var sanırım

Kpss öncesi 1 saat bile uyuyamadım. Bir de rahat uyuyayım diye 2 duble rakı içmiştim bana mısın demedi. Normalde içince mayışır misler gibi uyurum. Uykusuzluktan başım çatlıyordu sınavda. Yani çok çok normal bir durum. Youtube'da doğa sesleri, yağmur sesi, hafif piyano sesi vs dinleyebilirsiniz beni bazen bunlar gevşetiyor..

Ayy hay aksi.
Bu durumun sınava etkisi oldu mu sizde?

Bende uyuamadım sınav öncesi.birde aksam da sabahta bişey yiyemedim.bayılmanın ucundan döndüm.Türkçeyi de görünce en son fenalık geçiriyordum

aynı ben konuyu takipteyim

Bende misafir geleceği zaman seyahate gideceğim zaman önemli birşey olacağı zaman uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…