Lavantayı boşalttımm yastığaEvet bende de olur çok yaygın bir şey. Yastığa lavanta yağı damlatmak bol bol ayran içmek en az 2 saat önce ekrandan uzak durmak odanın karanlık olması vs böyle şeylere dikkat edin etkiliyor gerçekten uykuyu
Ben aşırı heyecan yaptığım zaman rahatsız edilirim bi de, üni sınavına gireceğim günün gecesi zıplatıla zıplatıla uyandırılmıştım gece boyunca, keş gibiydim. O heyecan nasıl atılır ben de bilmiyorum belki bi duş falan işe yararLavantayı boşalttımm yastığa
Ayran da gece gece tuvalete çıkarıyor gene uykuyu bölüyor
Ama her önemli olayda olması beni tedirgin ediyor.bence bu çok normal ve çok insanda olan bişey
İçtim bir verim alamadım melisa da içtimPapatya çayı. Net hayat kurtarır
Düzenli içmeniz gerek. Önemli günlere yakın içmeye başlayın. Hatta genel olarak içebilirsiniz yani günün yorgunluğunu alıyor uyku kalitesi artıyor. Sizin birazda kaygı probleminiz var sanırımİçtim bir verim alamadım melisa da içtim
Kızmayın ama tek olmadığıma çok seviniyorumBu bende de var şurada yer alayım. Takipteyim
Sizde kızmayın bende sevindimKızmayın ama tek olmadığıma çok seviniyorum
Ayy hay aksi.Kpss öncesi 1 saat bile uyuyamadım. Bir de rahat uyuyayım diye 2 duble rakı içmiştim bana mısın demedi. Normalde içince mayışır misler gibi uyurum. Uykusuzluktan başım çatlıyordu sınavda. Yani çok çok normal bir durum. Youtube'da doğa sesleri, yağmur sesi, hafif piyano sesi vs dinleyebilirsiniz beni bazen bunlar gevşetiyor..
Papatya çayı. Net hayat kurtarır
Bende uyuamadım sınav öncesi.birde aksam da sabahta bişey yiyemedim.bayılmanın ucundan döndüm.Türkçeyi de görünce en son fenalık geçiriyordumKpss öncesi 1 saat bile uyuyamadım. Bir de rahat uyuyayım diye 2 duble rakı içmiştim bana mısın demedi. Normalde içince mayışır misler gibi uyurum. Uykusuzluktan başım çatlıyordu sınavda. Yani çok çok normal bir durum. Youtube'da doğa sesleri, yağmur sesi, hafif piyano sesi vs dinleyebilirsiniz beni bazen bunlar gevşetiyor..
aynı ben konuyu takipteyimHanımlar Merhaba,
Ya bunu mu dert ediyorsun diyebilirsiniz ama gerçekten benim için bir sorun teşkil etmeye başladı ve yaşayan var mıdır merak ettim bu durumu?
Okull yıllarında olsun iş gereği olsun yıllardır hep erken kalkarım.
Lakin bazı günlerde ertesi gün önemli bir gün ise (mesela sınav, iş görüşmesi,mülakat,date e çıkma vs) o gece ya uyuyamazsam diye panik oluyorum ya da gerçekten uyuyamıyorum. Berbat bir ruh haline bürünüyorum. Öğrencilipimde uyuyamayıp akşamında 2 sınava girmişliğim var ama o zamanlar bunu dert olarak görnüyordum stres diyordum. Sırf bu yüzden doktorum bir dönem uyku ilacı vermişti.Ama şimdi çocuk değilim halamdevam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Ben de onun için açtım ya konuyu. Bunu atlatan biri olsun ya lütfenBuuu şey değil mi yaaa beeeennn
Buna Çözüm bulabilmiş biri varsa bende nasipleneyim