Uyku bozukluğu

Hanımlar Merhaba,
Ya bunu mu dert ediyorsun diyebilirsiniz ama gerçekten benim için bir sorun teşkil etmeye başladı ve yaşayan var mıdır merak ettim bu durumu?
Okull yıllarında olsun iş gereği olsun yıllardır hep erken kalkarım.
Lakin bazı günlerde ertesi gün önemli bir gün ise (mesela sınav, iş görüşmesi,mülakat,date e çıkma vs) o gece ya uyuyamazsam diye panik oluyorum ya da gerçekten uyuyamıyorum. Berbat bir ruh haline bürünüyorum. Öğrencilipimde uyuyamayıp akşamında 2 sınava girmişliğim var ama o zamanlar bunu dert olarak görnüyordum stres diyordum. Sırf bu yüzden doktorum bir dönem uyku ilacı vermişti.Ama şimdi çocuk değilim halamdevam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Esimde sizin gibi onemli birseyi olsun uyumaz sabaha kadar uyusa bile 1 saat anca oda yari uyanik halde belkide huydandir esimde uyku habi aliyodu bir zamanlar simdi birakdi galiba yine aynisina doncek uyumamaya basladi hablarda cok etki ediyo dedi isde bile uyuyasim geliyo diyodu hatta uyumusluguda varmis

Bende çay içip uyuyamıycam diye düşündüğüm ( genelde iş günleri ) aynı böyle oluyor sabahlıyorum gözlerim kapalı içten içe hadi,hadi uyumalıyım hadi diyerek. Sonra bakıyorum son 1 saat kala velki uyumuşumdur ve o ses .. ( alarm)

Inanin ben misafir gelecegi gun bile uyuyamam. Tatile, sehir disina bir yere gideceksek uyuyamam. Cocugum o gunlerde sık uyaniyorsa, o uyusa bile ne zaman uyanacak stresinden ben yine uyuyamam..
Bence cok normal birsey. Yani benim normalim bu en azindan :KK70:

Ayy hay aksi.
Bu durumun sınava etkisi oldu mu sizde?

Harika geçti. Atandım. Çok takılmayın, uyumasanız da olur dediğim gibi açın rahatlatıcı bi müzik loş ışıkta dinlenin. Ben de öyleyim yani uyku tutmaz önemli günlerden önce. Siz uyumalıyım dedikçe bünyeniz direnir. O yüzden bırakın.. Bi sonraki gece uzun uzun uyurum nasıl olsa diye düşünün.

1- 4 saniye sureyle nefes alin
2- 7 saniye nefesinizi tutun
3- 8 saniyede nefesinizi verin

4- Tekrarlayin.

Bu yontem vucudunuzu sakinlestirecektir. Uykuya hazir olacaksiniz.

Hanımlar Merhaba,
Ya bunu mu dert ediyorsun diyebilirsiniz ama gerçekten benim için bir sorun teşkil etmeye başladı ve yaşayan var mıdır merak ettim bu durumu?
Lakin bazı günlerde ertesi gün önemli bir gün ise (mesela sınav, iş görüşmesi,mülakat,date e çıkma vs) o gece ya uyuyamazsam diye panik oluyorum ya da gerçekten uyuyamıyorum. Berbat bir ruh haline bürünüyorum. Öğrencilipimde uyuyamayıp akşamında 2 sınava girmişliğim var ama o zamanlar bunu dert olarak görnüyordum stres diyordum. Sırf bu yüzden doktorum bir dönem uyku ilacı vermişti.Ama şimdi çocuk değilim halamdevam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Ben. Onun için artık kendimi uyu uyu diye baskilamiyorum. Kimse bir gün uykusuzluktan ölmez diyedüşünüyorum. Kitap okuyorum. Okurken uykuya dalıyorum

Be
Hanımlar Merhaba,
Bende de oluyor zaman zaman dert etmiyorum.... Zaten açılıyorsun Bi süre sonra... Takmıyorum ben

Babam 70 üstü hala böyle

Şehir dışına gitmek vs ölümdür kendi uyumaz bir de ortada dolaşıp ev ahalisini de uyutmaz

Ben uyurum stres vursa da kabus görsem de uyurum

X