Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Link atıyorum bakın beğendikleriniz olursa konuşuruz. Bazıları satıldı ama henüz düzenleme yapamadım. Ayrıca başka ihtiyaç varsa sorabilirsiniz. Evde bulunan şeyler olursa yardımcı olurum...Arkadaşlar erkek bebeğim olacak allah kısmet ederse 6 aylik hamileyim ikinci el uygun fiyatlı bebek ürünlerine ihtiyacım var sıfıra yakın fiyat verecekler lütfen yazmasin çünkü alacak gücüm yok beşik ana kucagi yada port bebe bakim cantasi anne ürünleri bebek için kıyafet vs. Mesajlarinizi bekliyorum
Amin canim insallahsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Benim vatsapim yok telefonda burdan atarsam sevinirimBebeğim yazın doğmuştu.güzel kıyafetlerimiz var.konu açıcam zaten ama istersen whatsaptan da atabilirim fotoları...
Fiyatlarını ne dusunuyorsun canimmerhaba bende bunlar var çoğu sıfır ve çok uygun fiyatları
Kusura bakma fotolara bakmadan gormemisim fiyatları canim içlerinde beğendiğim ürünler var canim benimle iletişime gecersen konusabilirizmerhaba bende bunlar var çoğu sıfır ve çok uygun fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?