Uygun fiyatlı diyetisyen önerisi

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Erkek arkadaşımla tartışıyoruz bir diyetisyene 300 lira verilir mi sizce arkadaşlar. Ben gitmek istiyorum o gitme diyor. Çalışıyorum bu arada. İstanbulda yaşıyorum ve fiyatlar hep böyle. Daha uyguna giden varsa bana dmden yazabilir Mecidiyeköy’de yaşıyorum.

Verilir yada verilmez bu sizin kararınız.. Sevgiliniz neden size müdahale etme gereği duyuyor

Onun parasıyla mı gidiyorsunuz?? Ne alaka🤔 eğer sizin geliriniz giderinz bunu karşılayabilecek durumda ise 500 e de 1000 e de gidebilirsiniz. Yok ben sevgilimin parasını kullanacam diosanız o başka 🤷🏼‍♀️ Ozamn ona göre hareket etmeniz gerekecek

Parasını siz veriyorsanız erkek arkadaşınıza ne?

Herşeye karışmasına ve her konuda yorum yapmasına çok müsade etmeyin sonra çekilmez bir duruma geliyor

Başlığa istinaden üniversite hasteleri var
Bezmialem mesela
Ayrıca sevgiliniz bu gereksiz müdahalesi neden

Ben bir yere gdyorum 70 tl muayene ücreti. Bir hafta kontrol bir hafta muayene olarak devam ediyor. Ve doktorumdan çok memnunum açıkçası. Çok tatlı bir insan kendisi. Belki 300 liralık diyetisyen çok çok başkadır bilemem ama benim için iyi bir yer burası. 3. Hafta ve giden 4.5

Ben bir yere gdyorum 70 tl muayene ücreti. Bir hafta kontrol bir hafta muayene olarak devam ediyor. Ve doktorumdan çok memnunum açıkçası. Çok tatlı bir insan kendisi. Belki 300 liralık diyetisyen çok çok başkadır bilemem ama benim için iyi bir yer burası. 3. Hafta ve giden 4.5
nereye gidiyorsunuz

Erkek arkadaşımla tartışıyoruz bir diyetisyene 300 lira verilir mi sizce arkadaşlar. Ben gitmek istiyorum o gitme diyor. Çalışıyorum bu arada. İstanbulda yaşıyorum ve fiyatlar hep böyle. Daha uyguna giden varsa bana dmden yazabilir Mecidiyeköy’de yaşıyorum.
İstanbul

İstanbul da gidip gidebileceğiniz en iyi diyetisyen, Doç Dr. İsmail Özkaya.
Güler yüz. kibarlık. profesyonellikte üstüne tanımam. Bana en sağlıklı şekilde 2 ayda 15kg verdirdi. 75 ile başladım 60 ile bitirdik. Bu arada 7/24 hatasıyla ilgili. Cep numarasını veriyor. Attığınız her mesaja kaçamaklar izinler ya da yasaklarla ilgili mutlaka cevap alıyorsunuz. Vee asla moralinizi bozmuyor. Zaten Google a yazın direk iletişim bilgilerine ulaşıyorsunuz. Fiyatlar da bir Doçent için çok uygun. Kızlar deneyin derim. Pişman olmazsınız

Back
X