- Konu Sahibi umudumbitmesin
-
Iki tane buldum ama arizali.elimdeki az paradan da olurum diye cekiniyorum.ya nasip bakAğzıma kötü bi laf almadan sinirimi dile dökmek istiyorum
Şimdi senin bebek arabanı çalan mahluk nasıl onun içinde bebeğini buyutecek yazık günah değil mi hadi siz yine ucuz pahali bişey almaya gücünüz var ya alamayan neyapsin allah ıslah etsin boylelerini ne diyim elimde olsa ücretsiz verirdim valla allah yardımcınız olsun
Gercektenmi cok tesekkur ediyorum. Rabbim evlatlariniza sağlık huzur versin.bu donem biraz skintidayiz.ben de kizlariniza örgü ipleri yollsmak istiyorum.dukkanim vardi kapattm elimde yun cok.Merhabalar benim de ikiz kızlarım var kolay gelsin ve yavrunuza geçmiş olsun.. Ben de maclaren ikiz arabası var size ücretsiz veririm çok yeni değil ama işinizi görür
Merhabalar benim de ikiz kızlarım var kolay gelsin ve yavrunuza geçmiş olsun.. Ben de maclaren ikiz arabası var size ücretsiz veririm çok yeni değil ama işinizi görür
Merhabalar arwenna .Size özelden yazıyorum ama sanırım mesajlarim ulaşmıyor, son durumdan beni haberdar ederseniz cok sevinirim.Teşekkür ederim .. İsterseniz bana bilgilerinizi özelden verin size gönderelim..
Merhabalar arwenna .Size özelden yazıyorum ama sanırım mesajlarim ulaşmıyor, son durumdan beni haberdar ederseniz cok sevinirim.[/Q
Bir kaç kere adres değişikliği olunca kargoya veremedim isterseniz adresi bir kere daha kontrol edin yarın kargoya vereceğiz çünkü..Görüşmek üzere..
Kargomuz geldi.size cok cok tesekkur ediyorum. Benim sıkıntımi giderdiniz.rabbim sizi darda koymasin.evlatlariniz saglik afiyet versin.cok cok selam ve dua yolluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?