• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El uygun fiyata ikiz bebek arabasi ariyorum

Ağzıma kötü bi laf almadan sinirimi dile dökmek istiyorum
Şimdi senin bebek arabanı çalan mahluk nasıl onun içinde bebeğini buyutecek yazık günah değil mi hadi siz yine ucuz pahali bişey almaya gücünüz var ya alamayan neyapsin allah ıslah etsin boylelerini ne diyim elimde olsa ücretsiz verirdim valla allah yardımcınız olsun

Sagolun.oglumu hergun hastaneye kucagimda gotururken ben de yaziklar olsun diyorum alana.gorumcem iki hafta sonra gidince yanliz nasıl goturucem iki cocugu diye evhamlaniyorum.elim ayagim gibiydi.

Ağzıma kötü bi laf almadan sinirimi dile dökmek istiyorum
Şimdi senin bebek arabanı çalan mahluk nasıl onun içinde bebeğini buyutecek yazık günah değil mi hadi siz yine ucuz pahali bişey almaya gücünüz var ya alamayan neyapsin allah ıslah etsin boylelerini ne diyim elimde olsa ücretsiz verirdim valla allah yardımcınız olsun
Iki tane buldum ama arizali.elimdeki az paradan da olurum diye cekiniyorum.ya nasip bak

Merhabalar benim de ikiz kızlarım var kolay gelsin ve yavrunuza geçmiş olsun.. Ben de maclaren ikiz arabası var size ücretsiz veririm çok yeni değil ama işinizi görür

Merhabalar benim de ikiz kızlarım var kolay gelsin ve yavrunuza geçmiş olsun.. Ben de maclaren ikiz arabası var size ücretsiz veririm çok yeni değil ama işinizi görür
Gercektenmi cok tesekkur ediyorum. Rabbim evlatlariniza sağlık huzur versin.bu donem biraz skintidayiz.ben de kizlariniza örgü ipleri yollsmak istiyorum.dukkanim vardi kapattm elimde yun cok.

Back