Uygun bir eş bulamiyorum

Her namazdan sonra mutlaka okudum evlenene kadar okudum :) o kişiye dua niyetiyle okursanız neden olmasın etki eder tabii ki
Ben biraz da okumaya korkuyorum açıkçası. Bu sitede daha önce bu duayla ilgili konu açmıştım bi ablada bana furkan suresi okudum evlendim evlenmesine ama 1 sene sonra boşandım yazmıştı o yüzden size çok sık soru sordum kusura bakmayın

Bu süre herkes için farklılık gösterir ne zaman evleneceğiniz zaten belli bu dua sadece hayırlı bir evlilik için, yani ben duayı okudum 1 ayda evlendim yada okuyorum hala evlenemedim diye bir şey yok, nasip olan zamanda zaten evleneceksiniz, sadece hayırlı bir eş için dua etmek gerekir.

Zaten çok kısa bir dua her namazdan sonra bir kere okuyordum bazen aklıma gelince de, furkan süresi 74 diye bakın saniye sürmez okumanız.

Evet çok şükür eşim iyi biri sizin istediğiniz değil sizin için doğru kişi olması daha önemli. Tabii ki de kimse muhteşem değil sizin de karşı tarafında eksiklikleri olacak ama önemli olan merhamet ve saygı.

Elif sen misin

Öyle mi

duanın anlamı şu: Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler nasip et ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!
O kişinin imtihanı olmuş olabilir neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz. Bu duayı okuduğu için hemen evlendi ve yanlış evlilik yaptı diyemeyiz yani.

Öncelikle evlenmek istemeniz bence çok normal buna neden kötü yorum yapılmış anlamadim evet helal olarak bir erkek bjr es istemeniz çok normal . Açıkçası sizinki gibi durumlarda bence görücü usulü en iyi yöntem çünkü ne istediğiniz belli kriterlerinizi belli dini hassasiyetnizden dolayı sevgililik süreci yaşamak istemezsiniz diye düşünüyorum

Tabi ki de sizin istediğiniz gibi biri mi derken bundan bahsediyordum tam da. Mesela ben evlenceğim adamın namazında abdestinde merhametli kul hakkından korkan sadık biri olmasını isterim. Teşekkür ederim namazların arkasından okumaya başlıcam inşallah

Doğrudur baya dua okumuş taha suresi furkan suresi yasin suresi baya sureler falan okumuş evliliği için. Ama imtihanını böyle olmuş çok üzülmüştüm ben o hanıma Allah herkese herşeyin hayırlısını versin

Dini üzerne evlilik yapmak isteyen insanlar çok dışlanıyor neden bilmiyorum bende bu tarz bi konu açmıştım. Ne dalgalar geçildi benimle

Evlilik genç ve güzelken değil akıl baştayken yapılmalı
Bu 1.kurali bozarsan hersey değişir

22 yaşında evlenmiş biri olarak, sakın evlenme diyebilirim :) paranı biriktir gez toz dolaş ye iç keyif yap yat uyu arkadaş edin fim izle kitap oku. Gerçekten evliliği bir şey sanıyorsunuz ama o kadar zor ki. Keşke şimdiki aklımla 22 yaşıma dönebilseydiim

Hayırlı eş için ve huvel aliyyul azim okunduğunu okumuştum
Hatta eşi kendinden soğuyanlar okursa eşinin sevgi ve saygısının geri kazanıldığını da okumuştum

Seninki de çok erkenmiş bacım.ondandır.

Görücü usulü olarak ailen bulsun

Konunuzda hem serzeniş var hem de nasip kısmet var. Hangisi gerçeğiniz?

Eğer yaşam planınızda evlilik varsa zaten kişinin kim olduğu da bellidir. Ve o şahıs, siz okyanusun ortasında bir salda olsanız bile gelir sizi bulur rahat olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…