Yanlız olmadığımı hissettiren ,her an paylaşacağım ,benim gibi
düşünen,düşünmeyen her kesin yorumlarına değer verdiğimi belirtmek
için kullanıyorum repleri....
Kimseye eksi rep vermedim...Yorumsuz kalmak ve cevap vermemek aynı anlam
taşımazmı?
Aslında kk' da ki bütün hem cinslerim sonuna kadar hakediyor....
Sizinle paylaştığım herşey için hepinize kucak dolusu öpücükler....Şeniz
Bence rep'ten çok daha anlamlı.....yerimseniben:1hug:
sen olmasan nasıl olur şu kk nın hali:roflol:
sevinsin garipler dimi
tabir güzel
EYLÜLCÜKKK kimseye eksi rep vermiyorum ama çok vermek istediğim kişiler var tabi...?????
ama yinede vermiyorum herkeze artı rep veriyorum evet haklısın ben olmasam ne olur bu k.k nın hali
sonuçta sanal ortam ve herkez burda paylaşım yapıyor ve herkezin fikri kendine güzelll
ve artı repi hakediyor senin tutumun çok acayip geldi banaaaaa
ve kimse garip değill
eksi repi ceza gibi bişey olarakmı görüyorsunCADIARZU
yorumunu beyenmezsen verirsin:1closedeyes:
senin şu cümlelerin öldürüyor beni:roflol:
azcık anlamlı olsa keşke
ah eylülcük ah seni bi türlü anlamıyorum çünkü emin ol anlamaya çalışmıyorum bundan emin olll
ayrıca eksi repi ceza olarak görmüyorum sadece ben asla vermem
çünkü burdaki herkesi çooook seviyorummmmm
ve cümlelerimin seni öldürdüğünü pek sanmıyorum aslında düşünsen çok şey var ama neyse......
daha sana yorum yok....
canım benim felsefemi herkes anlayamaz:1closedeyes:
herkesi çok seviyorum diyerek insanların seni sevmesini sağlayamazsın
kalpten ol içten ol
arkadaşlığıı sonuna kadar ver
bak o zaman sen demeden sana seni seviorum diyecekler
inan öyle çok düşünürüm ki CADIARZU
kendimi ve hayatı hep sınarım canım ben merak etme yorma o güzel kafanışakkıdı
ben ekside veririm artıda çok adaletli hatunumdur:)
Yazdığı Yoruma katıldığım için+
Yazdığı Yoruma katılmadığım için_
veririm
valla repin ne olduğunu bilmediğim içn yorum yapamayacağım
aaa onlar rep mi ben de ne ne diodum teşekkür butonuyla mı oluo o yoksa özel bi tuş mu var biri anlatırsa sevinirim çünkü ben beğendiğim bişeye teşekkür ediyorum ama rep mi bilmiyorum bilsem rep vercem ama teşekkür butonu repse ozaman eksi rep nasıl veriliokafamçokkarıştıEn basitinden kelebeklerinin artmasına neden olan tuş diyelim :roflol::roflol: Kontrol panelinin altında yaptığın yorumları onaylayan yazılar var ya onlar rep.İtibar puanı yani:)senin 140 galiba
aaa onlar rep mi ben de ne ne diodum teşekkür butonuyla mı oluo o yoksa özel bi tuş mu var biri anlatırsa sevinirim çünkü ben beğendiğim bişeye teşekkür ediyorum ama rep mi bilmiyorum bilsem rep vercem ama teşekkür butonu repse ozaman eksi rep nasıl veriliokafamçokkarıştıEn basitinden kelebeklerinin artmasına neden olan tuş diyelim :roflol::roflol: Kontrol panelinin altında yaptığın yorumları onaylayan yazılar var ya onlar rep.İtibar puanı yani:)senin 140 galiba
aaa onlar rep mi ben de ne ne diodum teşekkür butonuyla mı oluo o yoksa özel bi tuş mu var biri anlatırsa sevinirim çünkü ben beğendiğim bişeye teşekkür ediyorum ama rep mi bilmiyorum bilsem rep vercem ama teşekkür butonu repse ozaman eksi rep nasıl veriliokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?