• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyarı !!!

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Arkadaşlar eşim 4 senedir bir bankada çalışıyor (aslinda 14 senelik bankaci). Bu bankasindan hiç memnun değil, pek cok başarısı, belgeleri, ödülleri vs var ama son bir yıldır şubede durumlar kötü. Müdür sürekli baskı yapip duruyor, bi de tehdit eder gibi sürekli isteyeni tazminatini verip çıkarırız sorun yok deyip duruyor, eşim de en sonunda bıktı ve "memnun değilseniz haklarımı verip çıkarın o zaman" demiş... Ordan sonra isler karıştı. Müdürü eşimi üstlerine kötülemiş ve de ayrilmak isteğini bildirmiş. Eşime saçma sapan bir uyari yazisi geldi, şu şu maddelerden dolayi uyariliyorsunuz ( çalışma performansi ile ilgili) sonuna da bu ilk uyari yaziniz, bu davranışlara devam etmeniz durumunda iş akdiniz feshedilecektir diye yaziyor. Eşime bunu imzala demişler. Kafamiz karıştı. Bu uyari cezasi eşimin tazminat almasini engellemek için olabilir mi? kağıdı imzalamali mi? Bilgisi olan?

Bıktık valla bu işlerden... Eşim tazminatini alip ayrilsa mutlu olucaz artik o derece. Yardimlariniz icin simdiden teşekkürler

Edit: imza kısmında "tebellüğ ettim, ad soyad imza" yazıyor

İmzalamasın.

İmzalasa bile savunma yada açıklama yapsın.

Performans eksikliğini yada iş eksikliğini belgeleyin vs tarzında.

ik ya savunma yazdi sonra cevap olarak bu geldi zaten
Imzalamasin hic bisey yapamazlae kendileri cikarmak isterlerse pasalar gibi tazminat öderler... gecmiste benimde basima geldi uyari degildi ama iki sehirde calismayi bana zorla kabul ettirdiler... tabiii dayanamayip ciktim hic bi hak idda edemedim... ama kabul etmiyorum deseymisim o sehirden baska sehire beni gonderemezlermis... cok cok cikisim verilirdi tazminatimi alabilirdim....
Banka degildi isim ama zincir olan bi yerdi..

Verdikleri kağıda müdür tarafından mobbing uygulandığını belirtin dicem ama işler daha çok karışır.
savunmasinda yazmıştı mobing benzeri bir duruma maruz kaldığını.

Eşime müdürü sabah 9 da başlıyor çık dışarı kapi kapi dolaş mevduat bul demeye, hasta bilmez, yagmur camur bilmez....

Oradan en iyisi tazminatını alıp bir an önce ayrılması çünkü muhtemelen gözler hep üzerinde olacak ve sureklı açık yakalamaya çalışıcaklar.
evet soğudu zaten artik ayrilmak istiyor ama ordan alacagimiz tazminata ihtiyacimiz var :(

Back