- 29 Mayıs 2022
- 71
- 41
-
- Konu Sahibi OrangePurple
Küçük enişte?Tutmayin küçük enişteyi, tebrikler..
Valla kim böyleyse benim gibi onlarda da başlasın yani fena mıUyanış başlasın diyince aklımda 12 monkeys tadında bireyler canlandı. Toplumsal uyanış mi basliyo lan derken, bundan sonra kimseyi merak etmiycem hadi bakalım şimdi onlar düşünsün konseptli içerik.
yürü kız, darısı başıma. valla zaman zaman bi rest çekip yön değiştirmek lazım. hep aynı çizgide yürünmüyor. hep pozitif hep olumlu (etrafa karşı) olunmuyor arada diş göstermek lazım <3Saf ve hevesli biri olmayı bırakıyorum yıllar süren ezikliğim, hevesli, tezcanlı halime baybay demeye karar verdim.
Enerjimi yükseltiyorum arkadaş edinmek istemiyorum kimseyi merak etmiycem bundan sonra hadi bakalım
Olmuyor olmuyor şuan zihnimin titrediğini hissedebiliyorum artık değişicemyürü kız, darısı başıma. valla zaman zaman bi rest çekip yön değiştirmek lazım. hep aynı çizgide yürünmüyor. hep pozitif hep olumlu (etrafa karşı) olunmuyor arada diş göstermek lazım <3
OkSaf ve hevesli biri olmayı bırakıyorum yıllar süren ezikliğim, hevesli, tezcanlı halime baybay demeye karar verdim.
Enerjimi yükseltiyorum arkadaş edinmek istemiyorum kimseyi merak etmiycem bundan sonra hadi bakalım
Ok canım
Balkona cikaydinHalka seslendim
Olur olur bozma moraliniBöyle karar vermekle olaydı o işleeerr oooo neler yapmıstım