Uyanamıyorum

Öncelikle gün içinde naptiginiz da çok önemli ben aynı durumdaydim bir sene boyunca d vitamini b 12 vs yazdılar ama ise yaramadı malesef. melatonin denedim o da 3. Gün ise yaramadi kestim hormon sonuçta. derken spora başladım akşamları gidiyordum daha çok, sonra aile hekimim magnezyum sitrat tavsiye etti hem kaslara kemiklere de iyi gelir dedi, o bir tık rahatlatti ama yine de istediğim ideal saatlerde değildi 2de falan uyuyordum, daha erken uyuyup erken uyanmak için geriye son çare psikiyatrist kaldı o da daha fena uyutcak korkusundan gitmemiştim, ama doz meselesiymis doktorum açıkladı evet biraz deneme yanılma ilaç ise yaramayabilir degisiriz dedi ama bu ilaçlar hastalığa göre dozla ayarlaniyorlar çok düşük dozajda sadece uyku için bir ilaç yazdı ve hiç korktuğum gibi beni mala çevirmedi aksine kafam berraklasmakla birlikte, sabah 7de uyanıyorum, odaklanma sorunum vardı ona bile iyi geldi, spor ve takviyeler de devam, akşam 11de uykum geliyordu hemen yatiyodum şimdi hamileyim kestim hepsini ama hala akşam 11 de yatıyorum sabah 7buck gibi kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…