-
- Konu Sahibi BedeviHatun02
Rica ederim. 1-2 ay içinde ancak toparlarsınız ama gittikçe iyi hissedersiniz birkaç günde bir anda olmaz. Kan değerlerinizi gönderebilirseniz mesajdan atın. Bu kadar vitamin-mineral eksikliğiniz olduğuna göre sizin de beslenme düzeninizde sorun var galiba. Beslenme düzeninizi ve kan değerlerinizi gönderin size de ona göre beslenme tavsiyesi vereyim. Cünkü kan değerlerini arttırmanın en önemli yolu besinle de desteklemekBana anemiye yaklaşmışsın dedi doktor. B12 çok düşükmüş D vitamini C vitamini Demir hepsi düşükmüş. Bunları yazdı ilk etapta ve B12 için iğne verdi on tane. Bunlar bittikten sonra da C vitamini ve D vitamini yazmış B12 için de Apikobal yazmış. Bunların hepsine devam ediyorum ama yorgunluğum eklem ağrılarım azalmadı. Hala bitkin ve halsizim. Doktor zaten depolarını doldurmak için dört beş ay uğraşacağız dedi. Fayda göremedikçe her gün içilen eziyet olan ilaçlardan başka bir şey değil benim için. Zinde hissetmek biraz iyi gelecek o yüzden sormuştum. Çok teşekkür ederim
kan değerleri iyiyse çörekotu yağı önerebilirim. Bir dönem (doğum sonrası) bende bu durumdaydım. Sonrasında ben yağı içemediğimden kapsül kullandım iyi geldi. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu da aynı işlevi görecektir. Çiğneyerek yutun ama.Merhaba ben uyanamıyorum bir türlü
Dün 9 da yatıp bugün öğlen 1 de zor kalktım
Uyanınca da tüm vücudum ağrıyor hicbirsey yapamıyorum otur kalk yapıyorum işlerimi
Kan tahlili yaptım bı eksiklik yok
Varmı benim durumumda olanlar bir fikir verin lütfen.
Çok teşekkür ederim mutlaka deniycemkan değerleri iyiyse çörekotu yağı önerebilirim. Bir dönem (doğum sonrası) bende bu durumdaydım. Sonrasında ben yağı içemediğimden kapsül kullandım iyi geldi. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu da aynı işlevi görecektir. Çiğneyerek yutun ama.
Evet bendede kansızlık var ama anksıyetede var bunla ılgılı . Genelde ınsanlar bu durumda galıbaMerhaba ben uyanamıyorum bir türlü
Uyanınca da tüm vücudum ağrıyor hicbirsey yapamıyorum otur kalk yapıyorum işlerimi
Bilmiyorum herkesmi böyle ben bı ara calisiyodum sabah surune sûrûne kalkiyodum o dereceEvet bendede kansızlık var ama anksıyetede var bunla ılgılı . Genelde ınsanlar bu durumda galıba
Uyanamamak deyilde yorgunluk halsizlik ağırlık bende de olurdu b12 eksik olabilirMerhaba ben uyanamıyorum bir türlü
bende ecalisiyokan sürünerek kalkiyodumBen de öyleyim maalesef. şu ara mecburiyetim olduğu için kalkıp gidiyorum sabah ama onda da ayakta uyumak mı dersiniz, işleri karıştırmak mı hepsi var. Geçen senelerde sabah kalkma zorunluluğum olmadığı için bundan bile kötüydüm, 14 saat uyumadan alamıyordum uykumu. Demir eksikliği dendi ama demirim öyle aşırı yerlerde değildi. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi çok garip bir hâl sadece uyanamamak değil uyku dışında hiçbir şey de cazip gelmiyor insana, boş bulduğum ilk anı uykuyla dolduruyorum
merhaba benim eşim de böyle o yüzden terapiye başladı. gerekirse uyku laboratuvarına da gidicez. siz yine iyisiniz durumdan kendiniz rahatsızsınız iyileşmeniz daha kolay olur diye düşünüyorum. benim eşim durumdan rahatsız değil o yüzden benim zorumla düzelmeye çalışıyor.Merhaba ben uyanamıyorum bir türlü
Merhaba evet uyuduğum odada rutubet var duvarlardaUyudugunuz odada veya evinizde yogun küflenme var mı? sebep verebiliyor. Ayrıca fiziksel takviye için spirülina sirkesi öneriyorum . zombi gibiydim kan değerlerim yerrdeydi kendime geldim.
Var işte sürüne surune kalkiyorum ya işe giderken bileSabah kalkmak için bir bahaneniz yok mu?
Şekr kullanmam ki belki ayda yılda bir tatlı yerimdepresyon olabilir
ve şekeri kesin
şeker de yapıyor bunları ve kan tahlilnde normal çıkabilir ama uyku uyanamama şekerle ilişkili
Kufsuz bir odaya geçin küf yoğun depresyon ve beyin sisi dahi yapıyor . Kemikleriniz agriyarak uyaniyorsunuz muhtemelen https://www.egesirkeleri.com/?fbclid=PAAaanMowR1JN3xp_ntkuisT6cVk41iJSCj_pds0KN67RQbW_fjrgrR0AcmN0 bu linkten alabilirsiniz ben burdan alıyorum .Merhaba evet uyuduğum odada rutubet var duvarlarda
Bu sirkeyi nereden bulabilirm
Evet doğru bildiniz sabahları kemiklerim agriyarak uyanıyorum çok teşekkurederim link için bakıyorum hemenKufsuz bir odaya geçin küf yoğun depresyon ve beyin sisi dahi yapıyor . Kemikleriniz agriyarak uyaniyorsunuz muhtemelen https://www.egesirkeleri.com/?fbclid=PAAaanMowR1JN3xp_ntkuisT6cVk41iJSCj_pds0KN67RQbW_fjrgrR0AcmN0 bu linkten alabilirsiniz ben burdan alıyorum .
Spirulina sirkesi faydaları nelerdirUyudugunuz odada veya evinizde yogun küflenme var mı? sebep verebiliyor. Ayrıca fiziksel takviye için spirülina sirkesi öneriyorum . zombi gibiydim kan değerlerim yerrdeydi kendime geldim.