Uyanamıyorum

Uyudugunuz odada veya evinizde yogun küflenme var mı? sebep verebiliyor. Ayrıca fiziksel takviye için spirülina sirkesi öneriyorum . zombi gibiydim kan değerlerim yerrdeydi kendime geldim.

B12 ve D vitaminlerine özeller bakıyor muhtemelen değerleriniz düşüktür. Benim de genetik olarak çok düşük ve sabahları kafam kalkmıyor. Dayak yemiş gibi uyanıyorum resmen

Rica ederim. 1-2 ay içinde ancak toparlarsınız ama gittikçe iyi hissedersiniz birkaç günde bir anda olmaz. Kan değerlerinizi gönderebilirseniz mesajdan atın. Bu kadar vitamin-mineral eksikliğiniz olduğuna göre sizin de beslenme düzeninizde sorun var galiba. Beslenme düzeninizi ve kan değerlerinizi gönderin size de ona göre beslenme tavsiyesi vereyim. Cünkü kan değerlerini arttırmanın en önemli yolu besinle de desteklemek

Depresyon olabilir. Terapiye gidin gerekirse antidepresan da yazarlar. Bir de az da olsa düzenli egzersiz yapmaya çalışın yürüyüş olur evde youtubedan pilates yoga olur spor salonu olur reformer pilates olur dans etmek olur zımba olur. Sebze meyve protein ağırlıklı beslenin.

kan değerleri iyiyse çörekotu yağı önerebilirim. Bir dönem (doğum sonrası) bende bu durumdaydım. Sonrasında ben yağı içemediğimden kapsül kullandım iyi geldi. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu da aynı işlevi görecektir. Çiğneyerek yutun ama.

Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem

Evet bendede kansızlık var ama anksıyetede var bunla ılgılı . Genelde ınsanlar bu durumda galıba

Uyanamamak deyilde yorgunluk halsizlik ağırlık bende de olurdu b12 eksik olabilir

Ben de öyleyim maalesef. şu ara mecburiyetim olduğu için kalkıp gidiyorum sabah ama onda da ayakta uyumak mı dersiniz, işleri karıştırmak mı hepsi var. Geçen senelerde sabah kalkma zorunluluğum olmadığı için bundan bile kötüydüm, 14 saat uyumadan alamıyordum uykumu. Demir eksikliği dendi ama demirim öyle aşırı yerlerde değildi. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi çok garip bir hâl sadece uyanamamak değil uyku dışında hiçbir şey de cazip gelmiyor insana, boş bulduğum ilk anı uykuyla dolduruyorum

bende ecalisiyokan sürünerek kalkiyodum
Agliyasim geliodu resmen sürüne surune yol yürüyordum bu sabah bile zor gözümü açtım saat 1 de

merhaba benim eşim de böyle o yüzden terapiye başladı. gerekirse uyku laboratuvarına da gidicez. siz yine iyisiniz durumdan kendiniz rahatsızsınız iyileşmeniz daha kolay olur diye düşünüyorum. benim eşim durumdan rahatsız değil o yüzden benim zorumla düzelmeye çalışıyor.

Uyudugunuz odada veya evinizde yogun küflenme var mı? sebep verebiliyor. Ayrıca fiziksel takviye için spirülina sirkesi öneriyorum . zombi gibiydim kan değerlerim yerrdeydi kendime geldim.
Merhaba evet uyuduğum odada rutubet var duvarlarda
Bu sirkeyi nereden bulabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…