- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
-
- Konu Sahibi BedeviHatun02
aynisi bana d3 lerim yerler bir oldugunda olmustuMerhaba ben uyanamıyorum bir türlü
Dün 9 da yatıp bugün öğlen 1 de zor kalktım
Uyanınca da tüm vücudum ağrıyor hicbirsey yapamıyorum otur kalk yapıyorum işlerimi
Kan tahlili yaptım bı eksiklik yok
Varmı benim durumumda olanlar bir fikir verin lütfen.
Ama ben kan tahlilide yaptırdım herşeyim yerindeydiaynisi bana d3 lerim yerler bir oldugunda olmustu
25 ohd olarak gecer kanda buna baktilar mi? genelde bakmazlar amaAma ben kan tahlilide yaptırdım herşeyim yerindeydi
Ruh halim pek iyi diilmutsuz bir ruh haliniz mi var peki? Benim modum düşükken çok uykum oluyor. Bir de bazı tahlillerde B12 ve D vitaminine bakmıyorlar. Bu iki vitamin bu durumlar için çok önemli. Takviye olarak kullandım olumlu etkisi oldu.
Ben sağlık ocağında baktırdım25 ohd olarak gecer kanda buna baktilar mi? genelde bakmazlar ama
e nabizinda tahlil sonuclariniza bakin 25 ohd bakmislarmi oradan anlarsinizBen sağlık ocağında baktırdım
Söylediğinizi Baktılarmi bilmiyorum
Sağlık ocaklarında B12 ve D vitamini bakılmıyor malesef. Ama aile hekimi bana yazdı B12 ve D vitaminini takviye olması içinBen sağlık ocağında baktırdım
Söylediğinizi Baktılarmi bilmiyorum
Ek olarak güvenilir bir markadan da multivitamin aldım naturalive markası. Halsizlik ve uyku durumu için aile hekiminize tekrar gidin belki takviye olarak B12 ve D vitaminini yazarlar. Tahlilsiz yazamam derlerse de iç hastalıklarından randevu alın oradan baktırın. Kan değerli çok etkili bu ruh hali ve uykusuzluk konusundaRuh halim pek iyi diil
Hangi takviyeleri kullandınız bende kullansam
Şimdi baktım yapilmamişe nabizinda tahlil sonuclariniza bakin 25 ohd bakmislarmi oradan anlarsiniz
Tamam çok teşekkür ederim bakicamEk olarak güvenilir bir markadan da multivitamin aldım naturalive markası. Halsizlik ve uyku durumu için aile hekiminize tekrar gidin belki takviye olarak B12 ve D vitaminini yazarlar. Tahlilsiz yazamam derlerse de iç hastalıklarından randevu alın oradan baktırın. Kan değerli çok etkili bu ruh hali ve uykusuzluk konusunda
1.5 yıldır uyumaya hasretim her saat başı emzirmeye kalkmakdan keşke bende ellemeseler bütün gün uyusam. Düzenli kullandığın ilaç var mı insallahdusene girer uykunMerhaba ben uyanamıyorum bir türlü
Dün 9 da yatıp bugün öğlen 1 de zor kalktım
Uyanınca da tüm vücudum ağrıyor hicbirsey yapamıyorum otur kalk yapıyorum işlerimi
Kan tahlili yaptım bı eksiklik yok
Varmı benim durumumda olanlar bir fikir verin lütfen.
Rica ederim. Beslenme düzeniniz de etkiliyor olabilir. Ben diyetisyenim. İsterseniz mesajdan tahlil sonuçlarınızı ve beslenme düzeninizi yazın. Onlara göre vereceğim birkaç beslenme tavsiyesinin de olumlu etkisi olabilir bu sorununuzdaTamam çok teşekkür ederim bakicam
Allah yardımcınız olsun umarım bu günler geçer1.5 yıldır uyumaya hasretim her saat başı emzirmeye kalkmakdan keşke bende ellemeseler bütün gün uyusam. Düzenli kullandığın ilaç var mı insallahdusene girer uykun
Bu multivitaminin faydasını gördünüz mü? Ben de öyle bir takviye arıyorumEk olarak güvenilir bir markadan da multivitamin aldım naturalive markası. Halsizlik ve uyku durumu için aile hekiminize tekrar gidin belki takviye olarak B12 ve D vitaminini yazarlar. Tahlilsiz yazamam derlerse de iç hastalıklarından randevu alın oradan baktırın. Kan değerli çok etkili bu ruh hali ve uykusuzluk konusunda
Saglık ocagına baktırdım ben B12 degerlerim dusuktu igne oluyorumSağlık ocaklarında B12 ve D vitamini bakılmıyor malesef. Ama aile hekimi bana yazdı B12 ve D vitaminini takviye olması için
Evet olumlu etkisini gördüm ama şöyle bir şey ben ek olarak B12 ve D vitamini de kullanıyorum. B12 için Benexol yazdı aile hekimim. Kan tahlilinde onun sonucu yoktu ama halsizlik,yorgunluğa iyi geldiğini söyledi. Reçetesinde de öyle yazıyor. Zaten en çok halsizliğe neden olan vitamin mineraller B12, D vitamini ve Demir. Sadece bu aldığım multivitamini kullanan bir arkadaşım var mesela. Onda olumlu etkisi olmuş. Bir de gebelik planladığı bir sürecte aldı ilaç içeriklerine çok dikkat eden birisi. Ben de onun tavsiyesi ile almıştımBu multivitaminin faydasını gördünüz mü? Ben de öyle bir takviye arıyorum
Bana anemiye yaklaşmışsın dedi doktor. B12 çok düşükmüş D vitamini C vitamini Demir hepsi düşükmüş. Bunları yazdı ilk etapta ve B12 için iğne verdi on tane. Bunlar bittikten sonra da C vitamini ve D vitamini yazmış B12 için de Apikobal yazmış. Bunların hepsine devam ediyorum ama yorgunluğum eklem ağrılarım azalmadı. Hala bitkin ve halsizim. Doktor zaten depolarını doldurmak için dört beş ay uğraşacağız dedi. Fayda göremedikçe her gün içilen eziyet olan ilaçlardan başka bir şey değil benim için. Zinde hissetmek biraz iyi gelecek o yüzden sormuştum. Çok teşekkür ederimEvet olumlu etkisini gördüm ama şöyle bir şey ben ek olarak B12 ve D vitamini de kullanıyorum. B12 için Benexol yazdı aile hekimim. Kan tahlilinde onun sonucu yoktu ama halsizlik,yorgunluğa iyi geldiğini söyledi. Reçetesinde de öyle yazıyor. Zaten en çok halsizliğe neden olan vitamin mineraller B12, D vitamini ve Demir. Sadece bu aldığım multivitamini kullanan bir arkadaşım var mesela. Onda olumlu etkisi olmuş. Bir de gebelik planladığı bir sürecte aldı ilaç içeriklerine çok dikkat eden birisi. Ben de onun tavsiyesi ile almıştım