Bu dünya bi ütopya değil. Kimse kimsenin kusurunu örtmek zorunda da değil bu devirde. Hele kusuru örtülecek kişinin davranışlarıyla.Kadın hem çocukları dolduracak hem konu sahibi bakıcak ve Nirvanaya ulaşmış edasıyla iyi düşünecek(!) Üzgünüm ama o çocukların minnet duymaları gerekir , ben böyle düşünüyorum.
Üç küçük çocuk için terbiyesizlerdi terbiye verdim diye konuşan üstelik annelerine namussuz diyen bir kadın zaten üvey annelik yapıyordur. Kızlara kendinizi kabulle ettirmeye ilk olarak onlara terbiye değil de sevgi vererek başlayabilirsiniz. Bir de lütfen biraz kendinizi geliştirin. Kişilik olarak genelde insanları eğitimleri konusunda eleştirmeyi çok sevmem ama şu yazdıklarınızı anlamak için üç dört defa üst üste okumak gerekiyor. Siz dört çocuğa örnek olacak kadınsınız.Ekimde 2 yil dolacak evliligimiz? Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim, o kadinle namussuz ve evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var onada zaman ayirdigimden uvey kizlarima daha fazla zaman ayiriyorum yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? Aranizda uvey cocuk buyutanlar varmi?
su cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.
Ekimde 2 yil dolacak evliligimiz? Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim, o kadinle namussuz ve evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var onada zaman ayirdigimden uvey kizlarima daha fazla zaman ayiriyorum yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? Aranizda uvey cocuk buyutanlar varmi?
Ekimde 2 yil dolacak evliligimiz? Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim, o kadinle namussuz ve evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var onada zaman ayirdigimden uvey kizlarima daha fazla zaman ayiriyorum yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? Aranizda uvey cocuk buyutanlar varmi?