Uvey cocuk yetistirmek, derdim icimde

Uvey cocuk yetistirenler varmi?

• Uvey cocuk yetistirmek cok zor

OY: 119 95,2%
  • Uvey cocuk yetistirmek kolay

OY: 8 6,4%

• Ankete Katılan
    125

bir çocuğun mantığı ne kadar kötü olursa olsun annelerinin anneleri olduğu mantığıdır..
evdeki diğer kadın anne rolü oynayan bir başka kadındır..
ve hiç bir çocuk çocuk aklıyla o diğer kadına ki kendisi üvey olduğunu üstüne basa basa belirtmiş , minnet duymaz.. minnet duyması gerektiğini bilemez.. belki yıllar sonra ama çocukken değil..

Bakmama şansın var ise önce o yolu dene çünkü senin öz evladın olsa bile 4 çocuğa bakmak çok zor bir iş , çocuklar da senin kıymetini anca 20 li yaşların sonunda hatta evlenip anne olunca anlarlar şimdi küçükken senin Nasıl bir sabır ve fedakarlık gösterdiğini anlamaları çok zor canım, Allah yardımcın olsun

Üç küçük çocuk için terbiyesizlerdi terbiye verdim diye konuşan üstelik annelerine namussuz diyen bir kadın zaten üvey annelik yapıyordur. Kızlara kendinizi kabulle ettirmeye ilk olarak onlara terbiye değil de sevgi vererek başlayabilirsiniz. Bir de lütfen biraz kendinizi geliştirin. Kişilik olarak genelde insanları eğitimleri konusunda eleştirmeyi çok sevmem ama şu yazdıklarınızı anlamak için üç dört defa üst üste okumak gerekiyor. Siz dört çocuğa örnek olacak kadınsınız.

su cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.

Buradaki üslup yaptığınız şeyleri dile getirirken kullandığınız kelimeler . Anneden daha iyi bir anne olun ki o çocuklar görsün anlasın 1 yasindaki oğlum neyin iyi kötü olduğunu ayırt ediyor bu beni şaşkına çeviriyor ama 1 yas algısı ile eminim ki sizin evlatlarınız da büyüktür.
Bakmak zor olabilir inanıyorum her anne bir olmaz fakat kötü çuvalın delik olacak o evlatlarina karsi arkana attıkça o delikten dışarı gidecek ve dolmayacak.
Bazen insanın kendi evladına bile dayanılarak tahammülü olmuyor bunlardan biri hatta en başı kendimi ilan edebilirim . Ama Allah dağına göre duman verir . Ayrıca belki o senin sınavın Rabbim kolaylık versin .
Üslup evlat ve anneleri kısmında küçümseyen tavrın sadece .

Yanlış alıntı yaptıysam affola .

O 3 çocuğu kabul edip bakmak gercekten büyük bir erdem, Insanlar kendi çocuklarına bile güç yetiremezken. Kadın daha iyisi olsun diye bir de konu açmış daha ne yapsın. Neymiş de üslubu kötüymüş

Bu konunun özlükle üveylikle alakası yok,iyi merhametli insan olmakla alakası var.

Cocuklardan bahsederken takındıgınız uslup ,bebeginizden bahsederken nasıl yumusamış öyle,aradıgınız tavsiye orda gizli işte.

O masum yavrulara da aynı yumuşak uslupla yaklasamıyorsanız bu sorunu esinizle cozmelisiniz..

Cocuklar icinde bulunduklari durumu kendileri secmedi ama yasadiklariniz sizin seciminizin sonucları,bunu unutmayin.

Kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz, sonra tepki alınca çok üstüme geldiler diyorsunuz.
İyi de güzel kardeşim, burada yazarak anlaşıyoruz ben senin içini ne bileyim.
Benim gördüğüm çocuklara üvey demen, anneleri için namussuz demen, kadın bırakıp kaçtı pu rezil demen.
He bak bir de terbiyesizlerdi terbiye verdim demen.

Başka bir şey görmüyor benim gözlerim. Görebilen arkadaşlar yorum yapsın. 3 çocuk büyütmek gerçekten zordur, ama terbiyesizlerdi terbiye verdim diyen biri de böyle yüze vuracaksa büyütmesin arkadaş.

Tabi ki üslup önemli.

Sözüm buradaki tüm üstüne alınmak isteyen kadınlara!
Haklisiniz konu sahibi eminim ahlaksız anneniz! Pistiniz ben yıkadım! UVEY annenizim ben sizin!
Gibi cümleler ile çocuklara hitap ediyordur, kesinlikle haklisiniz. Hatta burada nasıl ahlaksız, başkasına kaçmak için 3 çocuğunu bırakıp giden kadını çocuklarına kotu gosteririm o kadını sevmezler !! Diye konu açmış gormediniz mi?

Ahlaksız konu sahibi kaçan anneleri ile çocuğu da konusturmuyordur

S-G canimcim hiç özel bir şey yapma, kızına ne yapıyorsanız nasıl davranıyor san öyle yaklaş onlarda, yazık psikolojileri altüst olmuştur onların

Sen uvey cocuk dersen onlarda uvey anne yapar seni, normal degil mi?

Bu devirde öz annesi olduğun 4 çocuğa bakmak da çok güç. Öncelikle sizinle yaşayacaklarsa sürekli, kalıcı çözüm bul. Eve bir yardımcı alabilirsin daha büyük bahçeli bir evde yaşayabilirsim okullar açılınca bir nebze rahatlarsın. Çocukların yaşlarını bekirtmemişssin ama abla olana bir takım sorumluluk yükleyebilirsin.
Kabul etmeme şansın var mı? Sen 3 çocuklu ayrılmış bir bey le evlendin o ya da bu şekilde eşin çocuklarla vakit geçirmeli ve sana yardımcı olması gerekli

Bu avatardaki bebek sizin mi Allahım çok tatlı maşallah her kimin yavrusuysa

Konuya gelince çocukların seni sevmesi zaman alabilir sabır ve sükunet önemli yaşları kaç bilmiyorum ama kucuklerse buyuduklerinde senin kiymetini anlayacaklardir. .

Şunu da ekleyim Anadolu'da çoğu insan annesine ana der samimi ve sıcak

Karamsar olmak istemem ama
Annem babamin iki kizina 20 yil bakti. Evlenirlerken ceyizlerine ve takilarina kadar yapti. Sonuc husran oldu. Kizlar en sonunda annelerinin gazina gelip annemin emeklerini hic ettiler. Insallah sizin oyle olmaz. Kolayliklar dilerim.

Üslubunuz çocukları baş belası olarak gördüğünüzü ele verir nitelikte.
Kimsenin sizi sevmesini beklememelisniz, size saygı duymalılar o ayrı.
Ama eğer katlanamayacaksanız çocuğunuzu da alıp boşanın bence, kimseye hayatı dar etmeyin.
En başta da kendinize.

Başka bir arkadaş da söylemiş, inşallah bir pedagogdan yardım alırsınız. Yaşları küçük galiba, yarın bunların ergenliği var...

Lütfen bir pedogogdan yardım akın, o üveyyavruların hiç bir suçu yok, siz hep evladınızın yanında olcaksınız ama onlar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…