- 21 Kasım 2017
- 27.507
- 120.140
- Konu Sahibi merve123456789irem
Ahahahhdhshs onu bilmem de bu adet de kanlı çarşaf gibi yok olmalı.Bence gerdek kutlaması da yapılmamalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahhdhshs onu bilmem de bu adet de kanlı çarşaf gibi yok olmalı.Bence gerdek kutlaması da yapılmamalı
İcimizden geçeni söyledin ama degmezdi kişi için banlanmaya .Üveyin sünneti ne demek ya zihniyetine tüküreyim
Soruma cevap alamadım.
Yoksa duvanızda ağlayıp yorum yapanların yorumunu silmeyi mi tercih edersiniz
Olabilir bakAltinlarini sayan bir uye vardi bu uye o uye olmasin yaw :) kafa yapilari ayni cunku.
Nikom erkek oluyorlar ya erkekkkkkk bak ağzımızda dolu dolu oluyor onlar erkekkk övüneceklerBence gerdek kutlaması da yapılmamalı
O zaman üvey olmaz iste ne guzel para kaynağı gelsin 824 tl ceyreklerAltinlarini sayan bir uye vardi bu uye o uye olmasin yaw :) kafa yapilari ayni cunku.
Hadsiz ve kalpsizsiniz. O evlatta hak ediyor anne babasıyla bir fotoğrafı olmasını.Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem
Yine altınlarını saydı dün bana ve kendi gitti bu sefer.
Bakmadım o konuya bu uyeyemi ait bakalım hemen
Yine altınlarını saydı dün bana ve kendi gitti bu sefer.
Konu sahibimiz bugün üye olmuş ve bu ilk konusu o konuyu merak ettim doğru başlık neydi kiAy sesli guldum ya korku filmi gibi
Fazla estetik yan etki yaptı muhtemelen çok şaapma zaten günlük gibi duvarını kullanmasından ben bi kıl olmuştum değişik bir tipSebnem sen ne diyon allasen?
Yaa aslında bu çocuk neden sünnet oluyor ki, olmasın, öz çocuktan rol çalıyor[]
Yapsınlar ne güzel kardeşi olur ÖZ anne babadan.
17 yas fark olunca oyle yorumlamışlar yukarida. Aklima yatti benim de.Ay eski konusu da yok kız, nerden anladın?