Sünnet Üvey çocuk sünnet

merve123456789irem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
7
-53
24
Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin

Eski eşiyle dans edicek hali yoktur heralde diye düşünüyorum siz de etmezsiniz eşinizle onlar bir fotoğraf çekilir oğlunuzu da alarak belki sizde çekilirsiniz ay bilemedim ben bu kadar medeniyetli olamazdım heralde gitmezdim düğüne falan 😂
Fotoğraf çekilemezler ki buna asla izin vermem

Ama babasıyla annesi ve oğlu çekilir her düğünde olan budur siz eşinizi uyarırsanız çektirmez tabi ama madem düğüne gitmeyin izin vermem diyorsanız çünkü illa ki sizi sıkıntıya sokan durumlar olacaktır

Cocugun özel gününde anne babasiyla bir fotografi olmasina bence kimse karismamali.
Cocugun bir yaninda biri, diger yaninda biri olarak cekilsinler ne olacak ki?
Ortak cocugu olan insanlar bunlar, sadece kendi acinizdan degerlendirmeyin durumu. Seviyeli bir sekilde belli durumlarda konusup gorusebilirler. Sünneti,mezuniyeti, askerligi, dugunu vs...

Neden çocuklu adamla evlendiniz o zaman hanımefendi? Bunları yaşayacağınız belliydi. Çocukların iyiliği için bu kadarcığı içinize sindireceksiniz. Karşılıklı tavırlarınız yüzünden kardeşler de birbirine bilenebilir.

Eski eşiyle dans edicek hali yoktur heralde diye düşünüyorum siz de etmezsiniz eşinizle onlar bir fotoğraf çekilir oğlunuzu da alarak belki sizde çekilirsiniz ay bilemedim ben bu kadar medeniyetli olamazdım heralde gitmezdim düğüne falan 😂
Danstan ziyade bakalım öz annesi gidebilecek mi oğlunun sünnetine :işsiz:

Merhaba arkadaşlar. Eşimin oğlu var başka kadından 5 yaşında bendende oğlu var 2,5 yaşında. Sünnetini ikisinin beraber yapmak istiyorddu fikri değişti tek tek yapacak ve üveyin sünnetine üvey çocuğun anneside gelecek. O düğün nasıl olur bi fikirlerinizi almak istiyorum dans pasta kesme falan takıda nasıl durulur hiç başıma böyle bişi gelmedi yardım edin
Neden bu kadar kötüsünüz , neden? Eşiniz neden eski eşi ile dans etsin , sizin niyetiniz başka bence...

Danstan ziyade bakalım öz annesi gelebilecek mi oğlunun sünnetine :işsiz:
Anlam veremediğim bir kk konusu daha 🥵 kesinlikle izin vermeyecekse gitmeyecek çünkü illa ki fotoğraf olur birlikte konuşma olur çocğun annesiyle fotoğraf çekilmesini istemeyen bunlara hiç tahammül edemez ki çocuk bu çoooocuk

üvey çocuk ne ya

Anlam veremediğim bir kk konusu daha 🥵 kesinlikle izin vermeyecekse gitmeyecek çünkü illa ki fotoğraf olur birlikte konuşma olur çocğun annesiyle fotoğraf çekilmesini istemeyen bunlara hiç tahammül edemez ki çocuk bu çoooocuk
Çocuklu adamla evlenirken bunları düşünemedi konu sahibi ya da şimdi olduğu gibi nasılsa engellerim tarzı mi düşündü acaba 😏

Çocuklu adamla evlenirken bunları düşünemedi konu sahibi ya da şimdi olduğu gibi nasılsa engellerim tarzı mi düşündü acaba 😏
Üzüldüm kıyamam ben o bebeğe 5 yaşında daha onun için neler düşünen bi ÜVEY annesi var allah yardımcıları olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Üvey ne ya! Pastayi dansi sorgulayacagina bi kendi karakterini sorgula eger karakterim nasil diyorsan ona cevabim var.Berbat ötesi!!!

Niye? O çocuğun sünnetinde anasıyla babasıyla birlikte fotoğraf çektirmeye hakkı yokmu?
Sizin çocuğunuzun anasıyla babasıyla fotoğraf çektirme hakkı varken abisi ne cüretle mahrum bırakılıyor bundan?

Vallahi benim çocuğum olmuş ben anneliği tatmış durumda iken şu durumu yaşasam isterse iki tarafta dans etmesine de ,resim çekilmesine de birşey demem biri çocuğun annesi biri babası neden ikisi ile de güzel hatıraları kalmasın ki.
Onlar anne baba görevini yerine getirecekler o gün.
Aynısı sizin başınıza gelse siz ilk eş olsanız ve oğlunuz ilk çocuk nasıl olmasını istersiniz birde öyle düşünün bakalım ?
Ayrıca üvey olan nedir ya kardeş onlar .

X