üvey annem babamı aldatiyor. ne yapayım ben simdi?

Offf offff bekliyorum kızlar bilemiyorum.dusunuyorum düşünüyorum. Burada verilen her fikri düşünüyorum işte.
Dedigim gibi isimsiz sekilde babana ulastir, seni suclarlarsa da asla ustune alinma. Merak etme felc falan gecirmez baban da hissediyodur aldatildigini da delil yoktur elinde

Direk faceden konuşmanın görüntülerini alın ve kadına kardeşinizle beraber söyleyin. Madem babanız hasta babanıza söylemek istemiyorsunuz. Kadına herşeyi bildiğinizi elinizde delil varken yalan söyleyemeyeceğini bildirin. Akıllı olsun adam olsun.

Ahlaksız çekinmiyor siz neden sessiz kalıyorsunuz? Bence direk suç üstü yapmak lazım kimse ne inkar eder ne iftira diyebilir o zaman tabi babanız bu yüzleşmeye hazır mı bilemiyorum. Kardeşinizin ve sizin hakkınızı kimseye yedirmeyin babanızı düşürdüğü durumun üstüne sessiz kalmak onun da üstüne tüm mal varlığını hiç hakkı olmayan birine yedirmesine engel olmamak çok yanlış. Kardesiniz küçük sizin bu işi halletmeniz lazım abla olarak hem de cok acil. Karışmayın diyenleri hiç anlayamıyorum, yarın öbür gün kadın babanızın hayatına kasterderse cekeceğiniz vicdan azabı şu an çıkacak rezaletten iyidir.

kardesiniz güvendiğinşz birisiyle takip etsin suc üstü yapsınlar yoksa babanz başka türlü inanmaz

Bakmış büyütmüş sağolsun da babası da sonuçta ona yuva vermiş kocalik yapmış adam belki şimdi hasta diye elden düştü de koca olarak ona gorunmuyorsa kadının da böyle yapması gerekmiyor, ortada mal mülk varsa ki bir ev dahi olsa o hanıma artık onu bırakmamak ve babanizi daha kandirmamak adına belki kadına duyulmadan sadece babama söyleyerek ispatları göstererek malı kaçırıp sonra da boşanma davası actirabilirsin, o sizin hakkınız çünkü baksana baban daha yaşarken onu aldatan kadının ne hakkı kalmış ki artık için kıyıldı ya üvey anne de kötü hakikaten de bu durumda olmak daha da kötü allah yardimciniz olsun tatlım ya, ama torununuda babana göster sen de gör yoksa sonra çok üzülürsün.

Yazdıklarınıza hiç inanmadım kusura bakmayın. Böyle bir ahlaksızlık var ve erkek kardeşiniz buna şahit oluyor ve susuyor öyle mi bir de erkek haliyle annesine hesap sormuyor. Hiç inanmadım gerçekten. Benzer bir durum benim başıma geldi babam annemi aldattı bir şekilde öğrendim kiyametleri kopardım. Heleki anne yapacak böyle bir ahlaksızlığı ve erkek kardeş susacak. Üstüne üstlük benim hakkım olan malları annemin dişinden tırnağından arttırıp bizim için uğraştığı malları kadının sevgilisine vermesine göz yumacagim öyle mi? Bu kadar iyi niyetli davranacağım yani asla. Ben mi tez canlıyı insanlar mı çok rahat bilmiyorum ama böyle ahlaksızlığı benim midem kaldırmaz susamam babamın böyle kaldırılmasına göz yumamam hem de 6 aydır. Hele de erkek kardeşim adamın fermuarını duzelttigini görecek ve adamın ağzını burnunu kırıp annemi kapıya atmayacak mümkün değil.

Maalesef bazi insan goz yumar

Bizim de benzer olay olmuştu ortalığıaayağa kaldırdık hem de emin olduğumuz saniye oortalık savas alanına döndü hehhe asla bekleyip sabredip dusunmedik derhal harekete geçtik

Onlara sorun.yanlis hareket her seyi mahveder.esim hukukcu ondan bildigim kadariyla sakli pay var.ayrica kadin iyi bir avukatla kendini kurtarip bi de tazminat alabilir.

Göz yumuyor olabilir bence de. Kadının hakkı benden gormuyor hayatını yaşasın vsvs der belki diyor olabilir belki sadece yanında olması bile yetiyordur dusunuyorum da kızın kendi annesi olsa durum ne olurdu
Hangi erkek bu duruma göz yumar arkadasim yapmayın. Kadınin aldattığını bile bile bir de üzerine para verecek gitsin sevgilisiyle yesin diye. Dimağım almıyor benim midem bulandı. Konu sahibi bana saldıracak belki ama bana yıllarca kötü davranmış her mutlu halimi bana zehir etmiş birinin böyle bir iğrençliğini öğreneceğim susacağım öyle mi. Babama ne kadar kızsam ne kadar soğumuş olsam da kiyamam ya böyle adice kandırılmasına. Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor zerre inanmadım.

Yani babayi birak amcanin gozunun onunde eli omzundaymis!!!! İnsan anlamaz mi.Baba yillarin adami ve erkek...yani afedersiniz kuyruk sallamayi algilayacak kapasitede....belli ki bu yastan sonra duzenini bozmuyor.sanki bosanip size mi gelecek...yalniz da kalmak istemiyor, idare ediyordur

Offf offff bekliyorum kızlar bilemiyorum.dusunuyorum düşünüyorum. Burada verilen her fikri düşünüyorum işte.
kadın 45 yasında baban 60 yasında mı? cok normal aldatması genc kadınla evlenmis kadının kanı bozuk aldatmaya musait yapcak bisi yok babana soylersen inanmayabilir iş üzeirnde yakalaman lazım

Laf sok gozunu korkut.Bak sana ne hizmet ne hurmet ediyo...yapan cekinmiyo soyleyen niye cekinsin

Kara ekmek dizisinde de aynı bu senaryo var, adam konduramiyor kadın yalanlıyor çocuklar bir şey yapamıyor. Ben de kapsamlı düşünmeye çalışıyorum ama böyle bir olay olduğunda insan sakin kalamiyor yanı çocuk isen eğer anne üvey de olsa insan ayaklanır sanıyorum ki

Takip edin babanı da çağır hiç söyleme ama babana, kendi gözüyle görsün anca o paklar.
Polis çağırın baskin yapin tüm dünyaya rezil edin .Babanız size öyle bir üvey anne elinde büyütüp ,kızını cekistirmeyi biliyorsa karısının rezilligini de kaldırmayı bilir merak etme
.

Ben de bu yoruma katılıyorum, babanın haberi olduğu izlenimi edindim. 60 yaşında adam o kadar da yaşlı değil şuursuz da değil, iki eşi olmuş, kadınları tanımış eski kurt. Onun dikkatini çekmiyor mu sanıyorsun. Düzenini bozmak istemiyor olabilir.
Ben olsaydım bir şey söylemezdim şahsen karışmazdım...biraz daha gözlem yap en azından. söyleyeceksen bile kendini belli etmeden ortaya çıkart. o adam evli mi acaba.

Polis çağiramazlar zina suç değildir boşanma sebebidir. Konu sahibi, delil toplamaya çalış. Kadın face hesabını kapamadan ekran görüntülerini alın. Eğer babanizla ortak kullanandigi bilgisayardan giriyorsa delil olarak kullanabilir babanız boşanma davasında. Adama manevi tazminat davası da açabilir.

kadın 45 yasında baban 60 yasında mı? cok normal aldatması genc kadınla evlenmis kadının kanı bozuk aldatmaya musait yapcak bisi yok babana soylersen inanmayabilir iş üzeirnde yakalaman lazım

Erkeklerin hepsinde bu var helde de 2. hanım söz konusu ise genç kadın alayım yaşayayım diyor ama düşünemiyorlar ki ilerde kadına yetemeyecek.

Bizim de benzer olay olmuştu ortalığıaayağa kaldırdık hem de emin olduğumuz saniye oortalık savas alanına döndü hehhe asla bekleyip sabredip dusunmedik derhal harekete geçtik

Siz benim durumumda değilsiniz. Herkesin ailesi farklıdır. Ben de ortalığın savaş alanına dönmesini istemiyorum zaten.o rezilligi çıkarmasını bende bilirim.bu en kolayı. Ne yazıkki o kadından olan çok sevdiğim ergenlik döneminde bir kiz kardeşim de var ortada.onunda en az zarar göreceği bir şekilde davranmak zorundayım. Yoksa üvey annemi rezil eder ve o kardeşimin hayatına silemeyecegi izler bırakırdım en baştan.
İnanmiyorsaniz yorum yapmayın lütfen inanmıyorum diye.hayir yani illa kv görümce elti derdim olunca mi kocam aldatınca mi gerçek olacak.benim derdim de bu arkadaşım. Ayrıca babanız özdür belki.benimki üvey.bu adam kim ne bu samimiyet ne denildiğinde babamızi doldurmakla tehdit etti alenen.ben nasıl davranir im. En temiz nasıl kurtulabilirim diyorum.siz inanmıyorum falan diyorsunuz. Kimseyi ınandirmak zorunda değilim. Siz de bunun kusuruna bakmayin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…