üvey annem babamı aldatiyor. ne yapayım ben simdi?

Bence eminseniz babanızın öğrenmesini sağlayın. madem size inanmayacak başka bir yolla deneyin.

Tek önerebilecegim bir hekim olarak hafif bir sakinlestirici verin oncesinde babaniza. Ki babanizi anlik ofkeden hasta etmek istemeyiz. Tum konusmalari yada imkan varsa fotograflayarak yani saglam kanitlarinizla babaniza kardesinizle beraber oturup ucunuz konusurken duzgunce izah etmeniz. Ve aldatma agir suctur bir sey talep edemeden bosansin gitsin. Ilerde boyle bir kadina mal varligindan parca birakmak bile koyar insana. Oylece ortada kalsin maddi gucu de yoksa vay haline.

kadina bildigini ve devam ederse babanin da ogrenecegini soylesen nasil olur ki?

Babanıza kendinizi belli etmeden gösterin ozaman herseyi.kendi gözleeriyle görsün anlasın siz hiç araya girmeyin. Bencede siz deseniz inanamaz sizi kötü yapar.aratın birine o adamla ilşkisi var suan evde desin. kardesiniz adam size geldiginde haber versin size.babanız kendi gözüyle yakalasın

Facedeki kanıtlar yetersiz bence.
Kadın dediğiniz kadar şirretse bunların bir oyun olduğunu facesinin hacklediğini başkalarının yaptığını bile söyleyebilir.
Bu durumda babanız tarafından siz suçlu bulunursunuz.

bence emin ol cek kayıt altına al kadına göz dağı ver bitirmezsen dicem mahkemeye vercm 5 kurus alamzsn cart curt de gözünü korktt benceeee

Çok sağolun kızlar verdiğiniz akillar için. Birden çok yolu var söylemenin ama işte hangisinden en az zararla çıkarım diye düşüne düşüne 6 ay geçti.bir yandan da içim aciyor. Evet üvey di şuydu buydu ama bizim için gerçekten anneydi. Ben ergenliğin başında kardeşimse çocuktu.annemiz ölmüştü.kabul ettik biz onu.bir dediğini iki etmedik.nasil yapar aklım almıyor. Nasıl bir insanmış. Yani yaptığı cirkeflikleri hep affettim ama bu kadarını yapacağını tahmin etmezdim.

Babanız hiçbir şeyin farkında değil mi?
6 aydır ayakta uyutuluyorsa yazık
Sizin için de zor bir durum ama ne yapıp edip bu yanlışı ortaya dökme görevi size düşüyor bu durumda.

Ben boyle konularda karisilmamasi yanlisiyim ama is aile meselesi olunca farkli nuanslar oluyor. Ayni evde de is pisiriyo gibiler kardesin cok huzursuz gunah. Bence tum delilleri isimsiz sekilde babana ulastir

çok zor bir durummuş hakikaten. babanızın güvendiği biri varsa onun yanında mı söyleseniz acaba? fenalaşırsa falan yardımı dokunur. belki gösterdiğiniz şeylere de inanır. mal mülk neyse de ne malum babanın pat diye öğrenmeyeceği ya da o kadının iyice zıvanadan çıkıp adama bir şey yapmayacağı? ortada mal mülk de olunca kadın bir an evvel kurtulayım rahatça yaşayayım diye de düşünebilir. işin içinden çıkmak zor. Allah yardımcınız olsun. Selamet versin.

Ufff 45 yasinda kadin 65 yasinda adam hastane odasinin banyosunda sevisiyor milf fantezisi gibi tobe estafur yaaaa

Sen de bu kadar istenmedigin bi eve niye gidersin anlamam COCUGUMUN DEDE ANISI OLSUN da kendisiyle ilgilenmeyen dedenin ne anisi olacak gereksiz duyarlar

O öyle değil işte canim.gitmedigim zaman da laf oluyorum.torunumuzu bize göstermiyor diyolar.simdi ben babamın evine hiiii gitmiyorum.cunku o ahlaksız kadını görecem elimden bir kaza çıkacak diye gidemiyorum. Oysa babam için torununu göstermeyen kötü evlat konumundayim şimdi de.bir de hep eşim diyordu git gör. Bişe olursa uzulursun diye.

eşinize anlatmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…