• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey annem babamı aldatiyor. ne yapayım ben simdi?

kesin delillendirmeden bişey anlatmayın zaten çok sıkı aile bağlarınız yok heralde babanızla bu sefer ters teper en güzeli kanıtlayıp babanıza söylemeniz nolursa olsun kimse bu durumu haketmez çok aşağılık bir durum.

Çektik canım videoya bile aldık. Kaç gün ne ahlaksız konuşmalar. Ama dediğiniz gibi.babam gördü diyelim. o benim namusum sizene dedi karışmayin dedi.iftira atiyosunuz siz girdiniz yaptınız dedi.ne yaparım o zaman.

Kardeşim de inanmazsa inanmasın kendi bilir diyo.ama öyle kalmaz işte. Babama bi ev sattirmis parasini da almış bende dursun diye.yuklu bi miktar.kardesim de diyoki adama verdi heralde.onceki mesajlarında ben alır sana veririm parayi demiş.

Açıkçası babamın kendi annem zamanında aldığı birkaç evi vardı. Bir de annemin tarlasını satarak ev aldı. Bu evlerden bir kaçını sattılar.yani evet derdim maldan mulk ten daha büyük. Ama kendi anneciğimin yemeyip giymeyi dışından tirnagindan arttirip mal mülk sahibi yaptığı babamın böyle pervasizca satıp satıp parayi da bu kadına vermesi çoook zoruma gidiyor. Hayır hastalık olsa bişe olsa neyse.bu kadın da gidip sevgilisine veriyor.bu durumda hiç inanılmaz bana.kanitim olsa bile.dicwkki parayı bana verdin onun için iftira attılar. Oysa 6 ay önceden biliyorum ben.evi satali 2 ay oldu.

Çektik canım videoya bile aldık. Kaç gün ne ahlaksız konuşmalar. Ama dediğiniz gibi.babam gördü diyelim. o benim namusum sizene dedi karışmayin dedi.iftira atiyosunuz siz girdiniz yaptınız dedi.ne yaparım o zaman.

Kardeşim de inanmazsa inanmasın kendi bilir diyo.ama öyle kalmaz işte. Babama bi ev sattirmis parasini da almış bende dursun diye.yuklu bi miktar.kardesim de diyoki adama verdi heralde.onceki mesajlarında ben alır sana veririm parayi demiş.

Açıkçası babamın kendi annem zamanında aldığı birkaç evi vardı. Bir de annemin tarlasını satarak ev aldı. Bu evlerden bir kaçını sattılar.yani evet derdim maldan mulk ten daha büyük. Ama kendi anneciğimin yemeyip giymeyi dışından tirnagindan arttirip mal mülk sahibi yaptığı babamın böyle pervasizca satıp satıp parayi da bu kadına vermesi çoook zoruma gidiyor. Hayır hastalık olsa bişe olsa neyse.bu kadın da gidip sevgilisine veriyor.bu durumda hiç inanılmaz bana.kanitim olsa bile.dicwkki parayı bana verdin onun için iftira attılar. Oysa 6 ay önceden biliyorum ben.evi satali 2 ay oldu.
Ebeveynler yaşarken miras davası gibi bir şey açılabiliyor diye biliyorum en azından babanızın annenizden kalan şeyleri satmasını engelleyebilirsiniz. Bunu bir hukukçuya danışsanız mı acaba?

Buluştular yer otel odası günlük kiralık evler falan.o zaman mesajlarda öyleydi. Hı birde babam hastane odasında yokken odanın banyosunda birlikte olmuşlar. Allahım ne pislik bir hayat.
Babamla pek ilişkim yok.vardi ama evlerine gittiğimde hep doldurdu babamı. Kavga etmemiz sebep oldu.ve babamla aramızda soğudu açıkçası. Babam da ona uyup sağda solda dedikodumuzu yapmış. Duyunca tabi soğudum iyice.torunudur torun sevgisi yasasin derim evlerine giderim memlekete gittigimde.biri gezmeye gider.babam da kahveye gider.bana da sen de ayagini uzat televizyon izle rahat rahat derler.saka gibi ben 300km yol gelmisim.sen beni 6 aydir gormedin.muamele bu.o kadinin akrabalarina da bir hurmet bir hizmet.oysa ben sadece cocugum dedesini bilsin onunla ilgili anilari olsun istiyorum.evlerinde yemek bile yemiyordum son zaman.onu da laf ederler mi diye.bir de bu olayı ogrenince hiç gitmedim ve aramızda iyice açıldı. Babamla.

Gerçekten canım iki tane hukukçu kuzenim var.teyzemin çocukları. Utancimdan soramiyorum kimseye.gercekten de ben mal mülk değil derdim.evim arabam var şükür. Ama kardeşim Ünv. Okuyor.ve onun hakkını bu pis kadına yedirmek de istemiyorum bi yandan.15 senedir böyle düşüncelerim yoktu.anne gibi sever sayardım. Ama biz öyle sanmışiz demekki.

45 babam da 60 o adam da 60 65 arası galiba.yani öyle yakışıklı da değil. Para pul da yok.torun torba sahibi.ne buldu anlamadım.

Gerçekten canım iki tane hukukçu kuzenim var.teyzemin çocukları. Utancimdan soramiyorum kimseye.gercekten de ben mal mülk değil derdim.evim arabam var şükür. Ama kardeşim Ünv. Okuyor.ve onun hakkını bu pis kadına yedirmek de istemiyorum bi yandan.15 senedir böyle düşüncelerim yoktu.anne gibi sever sayardım. Ama biz öyle sanmışiz demekki.
Derdiniz para pul da olabilir, bunda bir sıkıntı yok bence. Çünkü babanızı aldatan bir kadın, sizin de hakkınız olan malın mülkün üzerine çöküyorsa her türlü hakkınızı aramalısınız. Bunun için kimse size kızamaz. Ha çok da istemiyorsanız o parayı alıp bir yardım kuruluşuna bağışlayın ama böyle bir kadına bırakmayın.

Açıkçası aklıma gelmedi değil. Yani burnunun dibindekini farketmez mi insan dimi.benilk gordugumde sap diye anladim.ama konduramadim.belki oyle birseydir babaminki.Ama bilemiyorum. Böyle bir şeyi kim neden kaldırsın.
Bence hiç karışmayın. Siz ve kardeşiniz bu kadar şüphe duyduysanız babanız da şüphelenmiş olmalıydı. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Belki de babanız farkında ve göz yumuyordur. Sizin bu kadar şüphe duyduğunuz bir konuda babanızın olaylardan habersiz olduğunu zannetmiyorum pek

Boşverin söylemeyin siz kötü siz olursunuz
Babanız anlar bir gün elbet
Karşınızda güveneceğiniz biri olsa söyleyin derdimde
İftira atıyor falan diyip olay size sıçrarsa
Herşey daha kötü olur.

Merhaba arkadaşlar.daha önce de yazmıştım buraya benzer bir şey. Ama artık sinirlerim iyice bozuldu. Sorun üvey annem.burada başkasının çocuklarına annelik yapanlar.lutfwn üstünuze hiç bir şey alınmayin.

Çok şükür yolunda giden, arada sırada tabiki anlasmazliklarimiz olsada çok sevdiğim beni seven bir eşim ve melek bir çocuğum var.calisiyorum.sosyal çevrem, arkadaslarim dostlarım var.kisaca mutluyum ve hayatımdan zevk alıyordum.
Şubat tatilinde babamlara gitmiştim.uvey annemi çok severdim.bana kardeşime en mutlu anlarimizi zehir ederdi hep.millete dedikodumuzu yapar arkamizdan . Ama yinede annemiz öldükten sonra anne yerine koymustuk onu.aman bize baktı büyüttü dedik.kendi ailesinden görmediği saygıyı sevgiyi gösterdik. Neyse tatilde gittim işte. Bu yok gezmem var yok günüm var gidip duruyo evden.ama bir süs bir bakım. Kokular falan. Geliyor o makyajdan eser yok.ay çok terledim deyip kendini banyoya atıyor. Şüphelendim ben de kardeşime sordum.oda konduramadi tabi.sonra evime geldim ben.seytan dürttü.f... na baktim.ailecek görüştükleri adamla bayagi bayağı aldatiyor.yani adamla birlikte olmuşlar üstüne internetten ahlaksız konuşuyorlar.

Ben bu olayı o zamandan beri hala babama söyleyemedim. 60 yaşında adam.hasta da . Ya kriz falan gecirir felç kalırsa diye.kardesimle konuşuyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Söylersem ne olacağını hayal ediyorum.aklimda bir sürü senaryo.babam karısına laf söyletmez.tamamen onun etkisinde.iste benim karım hizmetçi mi falan der.inanmaz diye de korkuyoruz. Bu sefer o kadın iyice yuzsuzlesecek. Adamla ailecek gorusuyorlar.hala devam ediyor ilişkileri.ne yapacağım zaten benim için bir dert.

Bir de kendi kendime diyorumki mutlu bir hayatım var.disimle tirnagimla gerçekten emek harcadım maddi manevi şu duruma gelebilmek için. Ama çok sinir oluyorum.bu kadının terbiyesizligi benim huzurumu kaçıran tek şey.en mutlu anlarım da hep aklıma geliyor. Ömür boyu da huzurumu kaçıran hep bu kadın oldu zaten.kendisi de en küçük sirrimi babama ucururdu.
Babama Söylemek istiyorum ama sonrasında olacaklardan korkuyorum.hayatimi alt üst etmesinden bu terbiyesizligin, huzursuzlugumun yuvami cocuğumu etkilemesinden korkuyorum.
Babama da güvenmiyorum. Kıymet bilmez aramaz sormaz.beni o üvey anneyle sürekli cekistirir.baskalarina laf ederler ikisi bir olup.ya daha neler neler.

Çok uzun oldu kızlar.cok dertliyim cok.dokuldum sonunda.
Canjm bence durumu kocana söyle napmaliyimw diye . O kadini babandan ayirin her halti yapip o evde oturamaz izin verme sakin. Korkma sana napablrr

Merhaba arkadaşlar.daha önce de yazmıştım buraya benzer bir şey. Ama artık sinirlerim iyice bozuldu. Sorun üvey annem.burada başkasının çocuklarına annelik yapanlar.lutfwn üstünuze hiç bir şey alınmayin.

Çok şükür yolunda giden, arada sırada tabiki anlasmazliklarimiz olsada çok sevdiğim beni seven bir eşim ve melek bir çocuğum var.calisiyorum.sosyal çevrem, arkadaslarim dostlarım var.kisaca mutluyum ve hayatımdan zevk alıyordum.
Şubat tatilinde babamlara gitmiştim.uvey annemi çok severdim.bana kardeşime en mutlu anlarimizi zehir ederdi hep.millete dedikodumuzu yapar arkamizdan . Ama yinede annemiz öldükten sonra anne yerine koymustuk onu.aman bize baktı büyüttü dedik.kendi ailesinden görmediği saygıyı sevgiyi gösterdik. Neyse tatilde gittim işte. Bu yok gezmem var yok günüm var gidip duruyo evden.ama bir süs bir bakım. Kokular falan. Geliyor o makyajdan eser yok.ay çok terledim deyip kendini banyoya atıyor. Şüphelendim ben de kardeşime sordum.oda konduramadi tabi.sonra evime geldim ben.seytan dürttü.f... na baktim.ailecek görüştükleri adamla bayagi bayağı aldatiyor.yani adamla birlikte olmuşlar üstüne internetten ahlaksız konuşuyorlar.

Ben bu olayı o zamandan beri hala babama söyleyemedim. 60 yaşında adam.hasta da . Ya kriz falan gecirir felç kalırsa diye.kardesimle konuşuyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Söylersem ne olacağını hayal ediyorum.aklimda bir sürü senaryo.babam karısına laf söyletmez.tamamen onun etkisinde.iste benim karım hizmetçi mi falan der.inanmaz diye de korkuyoruz. Bu sefer o kadın iyice yuzsuzlesecek. Adamla ailecek gorusuyorlar.hala devam ediyor ilişkileri.ne yapacağım zaten benim için bir dert.

Bir de kendi kendime diyorumki mutlu bir hayatım var.disimle tirnagimla gerçekten emek harcadım maddi manevi şu duruma gelebilmek için. Ama çok sinir oluyorum.bu kadının terbiyesizligi benim huzurumu kaçıran tek şey.en mutlu anlarım da hep aklıma geliyor. Ömür boyu da huzurumu kaçıran hep bu kadın oldu zaten.kendisi de en küçük sirrimi babama ucururdu.
Babama Söylemek istiyorum ama sonrasında olacaklardan korkuyorum.hayatimi alt üst etmesinden bu terbiyesizligin, huzursuzlugumun yuvami cocuğumu etkilemesinden korkuyorum.
Babama da güvenmiyorum. Kıymet bilmez aramaz sormaz.beni o üvey anneyle sürekli cekistirir.baskalarina laf ederler ikisi bir olup.ya daha neler neler.

Çok uzun oldu kızlar.cok dertliyim cok.dokuldum sonunda.
Bukadar duskunse sana degil uvey annene inanir sanirum,bi yandanda bilmesi lazim,bi sekilde ogrenmesini saglamalisin,bi kanit falan sunmalisin,zor bi durum Allah kolaylik versin.

Mesajları bilmemleri fotoğraflayın sonrada bu fotoğrafları çıkarttırıp isimsiz gönderin babanızın iş yerine kargoyla.Kalbine inermi bilmem ama hem gözü açılır hemde siz arada kaynamamış olursunuz.Yada kadınla adamın nerde buluşup görüştüğünü biliyorsanız birine aratın babanızı şuraya gel filan dye.Gitsin kendi görsün.En iyisi dışardan halletmek yoksa babanızıda kendinize düşman etmeyin hem aldatıldığıyla hemde çocuklarından olduğuyla kalmasın..Böylesi onun için daha hayırlı.

Konuşmayı çekmişsiniz videoya. Yollayın isimsiz şekilde konunun tüm muhataplarına. Babana,üvey anneye,sevgiliye ve onun eşine.

konuyu ve yazışmaları okudum aklıma şöyle bir kısım takıldı.. şimdi herkes yazışmaların ftğrafını gönderin demiş.. kadın şirret biriyse bu bir oyun demezmi? benim face adresimden yazılmış bunlar benim ilgim yok demezmi? bence suçüstü yakalamak tek çözüm..

ne denir ki..yazdiklarinizi tek tek okudum,midem agzima geldi,dilimi isirmaktan koparticam nerdeyse,Allahim evlerden uzak boyle insanlar boyle imtihanlar..:KK43:
ne kadar sure susabilirsiniz ki bu durum karsisinda..kadin abayi yakmis gozu donup mal mulk icin babanizi ortadan kaldirmaya calisirsa..sirret diyorsunuz,hersey beklenir boylelerinden.
hukukcu tanidiklariniz varmis,onlardan cekiniyorsaniz aile disindan bi hukukcuyla gorusun,ne yapacaginiz konusunda danisin..
isin dinsel boyutuna girmek istemiyorum ama haksizlik karsinda susan dilsiz seytandir diye bir laf var,ben sizin bu durum karsisinda susabileceginizi dusunmuyorum..kaldi ki o kadinin oz evladi dahi susmak istemiyor..
kendi basiniza cozmeye calismayin bu durumu.
oncelikle esinize anlatin,bi hukukcuya danisin..elinizde kanitlar var,daha ne kadar izlemeye alacaksiniz ki 6 aydir izliyormussunuz..
o midesiz pis herife de dunya uzerinde kadin kalmamis Allahin cezasi..

İsimsiz yollayın ne sizin ne ailenizin tadı bozulmasın.
Babanızın da kanıp kanmaması o saatten sonra kendi sorunu.

Babanız hastaymis kalbi tutarsa o gördüklerinden sonra üzülen siz olursunuz.. Kadının üstüne mal mülk var mı malları üstüne bırakmayın bosansinlar bari garantili iş yapın ya ne zor bir durumdasiniz. İnsan arkadaşınabile ssöyleyemezken aldatildigini babaya nasıl söyler, allah kkolaylık versin size.

O kadin hem baska erkeklerle birlikte olup hem babanin parasini yemeye devam edicek. Facedeki yszismalarin fotosunu cek. Elinde bulunsun. Babanin yaninda facebookunu ac okut hatta. Madem size kotu davranmis babani da aldatmis hak ediyo herseyi. Aldatmak en tiksindigim sey, hepsi; bi gun ortaya cikmaz saniyo

Hani kalbi var söyleme diyenler olmuş ya bu adam peş parasız , aldatılarak ortada kalırsa işte o zaman kalbine olan olur.
Birşekilde ıspatlanmalı ve söylenmeli.
Ucu bana dokunmadın diye , para için babamın kullanılmasına asla müsaade etmem.

Back