Uvey anne zalimliği

Evet doğru ama dikkat ederseniz konu sahibi uğraşıyor diğer öz kardeşler nerede?? Babanın isteği olabilir, aklımızın ucuna gelmeyen şeyler yaşanmış olabilir

Onları da kovmuşlar ya. Baba da demiyor benim diğer evlatlarım nerde diye. Onu da düşündüm. Ararım hiç eli kolu tutmuyor mu?

önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi

Bilmiyorum bende şunu anlamıyorum zamanında birbirine yapmadığın kalmasın , günah demeden kır dök.ölum kapıyı çalınca görmek ,barışmak , konuşmak iste( konu sahibinin konusu üzerinden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın)Doğduğun anda ölüm var , kaçınılmaz son ama son ana kadar kalp kır ben bunu ikiyüzlü buluyorum......

İyiki de boşanma olmamış,hem mirastan pay hem de maaşı alır..bunlar sizi babanızla görüştürmüyorlar çünkü biz bakıyoruz diye evi kendi üzerlerine aldılar bence

O da var. Ama insan o hallerini görünce acımadan edemiyor. Gene de baban sonuçta zamanında yedirmiş içirmiş giydirmiş ne bileyim çatısı altında kalmışsın. Onun da emeği var üstümüzde. Annemizle anlaşamasalar bile. Ben öyle düşünüyorum hataları var elbette o da insan ama hepten kötü bir insan değilse insan merhamete geliyor helede ölüm olayı olunca insan şaşırıyor üzüntüsüne de.

Son düzenleme:
Burada bir konu vardı Adam başkasıyla evlenmiş çocuklarına hiç bakmamış aç sefil büyümüşler,ne zorluklar görmüşler sözde baba yemiş içmiş yeni karısıyla gezmiş sonra kanser olmuş adam helallik almak istemiş .Bu adama neden gidesin ,neden son aninda huzur veresin .Nasıl yasadiysan öyle öl derim ben....

öyleleri de var. Allah ıslah etsin.

Adam evli yahu evli, evli. Ne şartı olacak, adam almancı parası var diye yamanmış işte. Burda hiç metreslere kumalara o.uu takımına duyar yapamicam okuyanlar kusura bakmasın.

Ölmek veya ağır hastalanmak yapılan kötülükleri silmiyor bence. Birini ölüyor veya öldü diye affedecek biri değilim. Hesaba çıkarız Rabb'in huzurunda hesap veririz ancak.
Yerinizde ben olsam açıkçası babamı göreyim diye bir isteğim olmazdı. Üvey kardeşim avukatsa ben de gider daha iyi bir avukat bulur, mirastan payımıza düşeni söke söke alırdım. Annemin kumasına fazladan bir kuruş kaptırırsam bir daha huzurlu uyku uyuyamam şahsen.
Şimdi bana her şey para mı diyecek olanlar vardır, cevaben maalesef her şey olmasa da çoğu şey para diyorum. Saygılar.

Adam evli yahu evli, evli. Ne şartı olacak, adam almancı parası var diye yamanmış işte. Burda hiç metreslere kumalara o.uu takımına duyar yapamicam okuyanlar kusura bakmasın.
Cherry sana hâk veriyorum,burada beni tanıyanlar bu konuda ne kadar net olduğumu bilir ama Turkiye gerçekleri var bazı bölgelerde kumalik var, nefes almak kadar doğal,zorla ikinci kadın yapılan ailelerin bile bile başını yaktığı mağdur kadınların hikâyeleriyle dolu bu yöreler.ikinci kadının ne kadar ezik , zavallı olduğunu yazmış konu sahibi .Kadın çocuklar büyüyünce ve güç sahibi olunca çevresindekilere kan kusturmus neden????

Çevresindekilerin ne suçu var? Madursa ilk eş de madur. Birbirlerine zamanında çektirdiler diye çocukları arada kaynatmanın ne anlamı var? Çocuklar ona kötü bile davranmış olsa babayla aralarına girmeye hakkı yok. Öz annenin bile yok.

Ben zaten ohhh iyi olmuş demiyorum ki ,kadın neden böyle kalpsizlesti diye soruyorum,konu sahibi dürüstçe anlatırsa belki ben yanlış yorumladığım için özür diliycem

Ben bunu diyemem evet babam başka bir kadınla evledi ama benim ciğerim yanıyor

Babam polisi görünce daha kötü olur diye korkuyorum bu seferde sen öldürdün derler ama galiba son carem
şu adamın nesinden helallik alacaksınız
anama bunu yapan adam gebersin

Ben bunu diyemem evet babam başka bir kadınla evledi ama benim ciğerim yanıyor
Sizin durumunuz için bu örneği vermedim,başka bir arkadaşın yazdığına karşılıkti.....İkinci kadın genç miydi,zorla mı babanizla birlikte oldu,aile baskısı var mıydı?????Ezik ve zavalliydi diye yazmışsınız

Bence de kabahat adı baba olan ama adam olamayn kişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…