- 25 Aralık 2024
- 348
- 552
- 18
- 32
Evet doğru ama dikkat ederseniz konu sahibi uğraşıyor diğer öz kardeşler nerede?? Babanın isteği olabilir, aklımızın ucuna gelmeyen şeyler yaşanmış olabilir
önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi
Bilmiyorum bende şunu anlamıyorum zamanında birbirine yapmadığın kalmasın , günah demeden kır dök.ölum kapıyı çalınca görmek ,barışmak , konuşmak iste( konu sahibinin konusu üzerinden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın)Doğduğun anda ölüm var , kaçınılmaz son ama son ana kadar kalp kır ben bunu ikiyüzlü buluyorum......Bende çok üstüme alındımbunun şey versiyonu da var. Kaynanayı almamak eve adam ölüyor hala kin güdüyorlar. O da ne olursa olsun evlatlarını özler. Benim dedem o kadar kavgalı ayrıldı çocuklarından sonlarına doğru aramış aramış ağlamış açmadılar telefonlarını. İnsan son kez olsun baba duası alır.
Evet şimdi baktım,o konuda haksızlık yapmışım, yinede aklımda bazı soru işaretleri varOnları da kovmuşlar ya. Baba da demiyor benim diğer evlatlarım nerde diye. Onu da düşündüm. Ararım hiç eli kolu tutmuyor mu?
Bilmiyorum bende şunu anlamıyorum zamanında birbirine yapmadığın kalmasın , günah demeden kır dök.ölum kapıyı çalınca görmek ,barışmak , konuşmak iste( konu sahibinin konusu üzerinden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın)Doğduğun anda ölüm var , kaçınılmaz son ama son ana kadar kalp kır ben bunu ikiyüzlü buluyorum......
Burada bir konu vardı Adam başkasıyla evlenmiş çocuklarına hiç bakmamış aç sefil büyümüşler,ne zorluklar görmüşler sözde baba yemiş içmiş yeni karısıyla gezmiş sonra kanser olmuş adam helallik almak istemiş .Bu adama neden gidesin ,neden son aninda huzur veresin .Nasıl yasadiysan öyle öl derim ben....O da var. Ama insan o hallerini görünce acımadan edemiyor. Gene de baban sonuçta zamanında yedirmiş içirmiş giydirmiş ne bileyim çatısı altında kalmışsın. Onun da emeği var üstümüzde. Annemizle anlaşamasalar bile. Ben öyle düşünüyorum hataları var elbette o da insan ama hepten cehennem zebanisi de değilse insan merhamete geliyor helede ölüm olayı olunca insan şaşırıyor üzüntüsüne de.
Burada bir konu vardı Adam başkasıyla evlenmiş çocuklarına hiç bakmamış aç sefil büyümüşler,ne zorluklar görmüşler sözde baba yemiş içmiş yeni karısıyla gezmiş sonra kanser olmuş adam helallik almak istemiş .Bu adama neden gidesin ,neden son aninda huzur veresin .Nasıl yasadiysan öyle öl derim ben....
O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor bence
Cherry sana hâk veriyorum,burada beni tanıyanlar bu konuda ne kadar net olduğumu bilir ama Turkiye gerçekleri var bazı bölgelerde kumalik var, nefes almak kadar doğal,zorla ikinci kadın yapılan ailelerin bile bile başını yaktığı mağdur kadınların hikâyeleriyle dolu bu yöreler.ikinci kadının ne kadar ezik , zavallı olduğunu yazmış konu sahibi .Kadın çocuklar büyüyünce ve güç sahibi olunca çevresindekilere kan kusturmus neden????Adam evli yahu evli, evli. Ne şartı olacak, adam almancı parası var diye yamanmış işte. Burda hiç metreslere kumalara o.uu takımına duyar yapamicam okuyanlar kusura bakmasın.
Cherry sana hâk veriyorum,burada beni tanıyanlar bu konuda ne kadar net olduğumu bilir ama Turkiye gerçekleri var bazı bölgelerde kumalik var, nefes almak kadar doğal,zorla ikinci kadın yapılan ailelerin bile bile başını yaktığı mağdur kadınların hikâyeleriyle dolu bu yöreler.ikinci kadının ne kadar ezik , zavallı olduğunu yazmış konu sahibi .Kadın çocuklar büyüyünce ve güç sahibi olunca çevresindekilere kan kusturmus neden????
Çevresindekilerin ne suçu var? Madursa ilk eş de madur. Birbirlerine zamanında çektirdiler diye çocukları arada kaynatmanın ne anlamı var? Çocuklar ona kötü bile davranmış olsa babayla aralarına girmeye hakkı yok. Öz annenin bile yok.
Kin duysalar bile ölüm bu. Bir daha asla göremeyecekler. Dünyanın en iğrenç insanları bile olsalar babaları ya. Vallahi bu ne merhametsizlik. Kumalar sonuçta illaki bir şeyler olmuştur. Mesele kuma olması değil. Ve bunun telafisi de yok. Belki ben hata yaptım babamdan özür dileyeceğim. Belki özledim babam ya. Ne olursa olsun benim de babam.
Ben bunu diyemem evet babam başka bir kadınla evledi ama benim ciğerim yanıyorBurada bir konu vardı Adam başkasıyla evlenmiş çocuklarına hiç bakmamış aç sefil büyümüşler,ne zorluklar görmüşler sözde baba yemiş içmiş yeni karısıyla gezmiş sonra kanser olmuş adam helallik almak istemiş .Bu adama neden gidesin ,neden son aninda huzur veresin .Nasıl yasadiysan öyle öl derim ben....
Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
şu adamın nesinden helallik alacaksınızBabam polisi görünce daha kötü olur diye korkuyorum bu seferde sen öldürdün derler ama galiba son carem
Sizin durumunuz için bu örneği vermedim,başka bir arkadaşın yazdığına karşılıkti.....İkinci kadın genç miydi,zorla mı babanizla birlikte oldu,aile baskısı var mıydı?????Ezik ve zavalliydi diye yazmışsınızBen bunu diyemem evet babam başka bir kadınla evledi ama benim ciğerim yanıyor
Bence de kabahat adı baba olan ama adam olamayn kişininBabacığın zamanında höt onlar da benim evlatlarım deseydi diğerlerini okuttuğu gibi sizi de okutsaydı keşke.
Geçmiş olsun babanıza acil şifalar diliyorum. Eve nasıl girersiniz bilgim yok. Karşı taraf sıkıntılı belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?