• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uvey anne zalimliği

İyiki de boşanma olmamış,hem mirastan pay hem de maaşı alır..bunlar sizi babanızla görüştürmüyorlar çünkü biz bakıyoruz diye evi kendi üzerlerine aldılar bence
Emin değilim ama galiba niyetleri arayıp sormayan evlat olmamızı istiyorlar mirastan hak talep etmeyelim diye emin değilim

Ben bunu diyemem evet babam başka bir kadınla evledi ama benim ciğerim yanıyor

Senin niye cigerin yaniyor anlamadim, adam sizi sallamamis, ayrica da o kadinla cocuklarini tercih etmis gitmis onlarla yasiyor. Seni, anneni, kardeslerini adam yerine koysaydi sizin yaninizda olurdu. Adam tarafini secmis, sizi de cope atmis. Sizi cope atan adamin neresini seviyorsunuz? O kadin da ayrica tum mali mulku ustune yapmistir bosver simdi cigeri migeri de yiyecegin kazigi dusun.

Emin değilim ama galiba niyetleri arayıp sormayan evlat olmamızı istiyorlar mirastan hak talep etmeyelim diye emin değilim

Eee aynen oyle al polisi oyle git, elinde kanit olsun. Ben gormeye geldim onalr bize gostermedi dersin. Telefonla ara onceden babami gorucem de, ses kaydi al hatta mesaj at yazili kanitin da olsun. Bu noktadan sonra baban olurse olur kalirsa kalir umrunda olmasin sen haklarini almaya bak.

Nikah annenizdeymiş..babanız ölünce anneniz pay alacak..inşallah diğerine yapmadıysa tabii..peki bu sonradan gelen kadın çocuklarını okutacak kadar bilinci yerindeymiş,siz hiç demediniz mi biz neden onlar gibi okumuyoruz..okumadıktan kastınız lise mi?orta mı?
Babam bizi Türkiye ye getirdiğinde Türkçe bilmiyorduk okumayı bırakın nefes aldırmıyorudu diğer çocuklar olduğunda biraz yaşlanmisti sözü geçmiyordu pek

Babam bizi Türkiye ye getirdiğinde Türkçe bilmiyorduk okumayı bırakın nefes aldırmıyorudu diğer çocuklar olduğunda biraz yaşlanmisti sözü geçmiyordu pek
Anladım..Fransızcanız da varmış,bunu iyi değerlendirebilirsiniz belki..belki Fransaya tekrar dönersiniz

Babanızı görmek için ,anneniz nikahlı eş ya,evime girmeme engel oluyorlar diye şikayet etse..ya da başka bir aile büyüğümüzün yanınıza alın gitseniz..

Önceden hep beraberdik aynı evde ev kime ait bilmiyorum önce babamindi şimdi ne çevirdiler bilmiyorum diğer kadının üstüne yapmış olabilir

O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor bence

Benim annem ne kadar Avrupa'da görse bilgili bir kadın değil üstüne kadın gelmiş boyun bukmus gördüğü anda çekip gidebilirdi fransa marketimiz vardı çalışır minnet bile etmezdi kocasına annem öyle degil işte babamın durumunu kötü olduğunu duyduğu günden beri ağlıyor kovulduğu halde

Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
Nikahı vermesın. Avukat halleder. Gerekırse ıftıra atmamaları ıcın karar çıkartıp kolluk kuvvetlerı ile gıdın.

Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
İki esli ne ya?
Normallestirmissiniz bide 2 esli diye
Pek helallik alıncak bi babada degilmis sizi okutmahıp onları okuttugına göre.

Ne alaka karakolluk oluyorsunuz? Babanız yani resmi olarak neyin yasağı bu? Gerçi ölüm döşeğinde demişsiniz yazmak istediğim şeyler için neyse dedim.. tek eş tek aile nesine yetmemiş..

Ay en az annenin kadar safsınız. Kurban olmaya hepiniz çok hevesliymişsiniz. Verdiğiniz cevaplar bana "hepsi size müstehak"dedirtti. Rezil rüsva edilmissiniz hala ciğerinz yanıyor. Adam ölüm döşeğinde olmasa kirli donuna kadar sizden alıp yenilere verecek de yerinden kalkamıyor vicdansız.

Back