Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
Babam polisi görünce daha kötü olur diye korkuyorum bu seferde sen öldürdün derler ama galiba son caremBu yaşadığınız üvey annenin değil babanızın zalimliği önce bunu idrak edin
Sonra yine görmek istiyorsanız karakola gidin yanınıza polis verirler görürsünüz
O kadın çocuklarını okuturken annenizin eli armut mu topluyordu???Cahillik, örf ,adet demeyin üvey annenin çocuklarına o kurallar işlememiş o zaman.Hakli haksız bilmem ama akıllı kadınmış çocukları da öyle.....Benim babam iki eşli idi annem büyük diğeri küçüktü kadın başlarda zavallı duruşuyla bizlerin güvenini aldı sürekli ağlamalar acizlenmeler neyse annemden 4 kardeşiz diğerinden de 6 kardeş daha oldu toplam 10 kardeşiz biz okumadık okutmadilar ama uvey anne hepsini okutu kadın yıllarca içinde kin öfke biriktirmiş büyük kızı avukat önce beni eve almadılar sonra kardeşimi sonra abimi en sonda 6 yıl önce annemi kapı dışarı ettiler babamın avrupada ve turkiyede maaşı var resmi nikah annemde önce boşanma davası açtılar sonra geri çektiler dertleri maaş şimdide babam ölüm döşeğinde babamı bize göstermiyorlar yanına gidip helalesmek istiyorum ama mümkün değil kapıya gittikmi karakolluk oluyoruz mahkemelik oluyoruz bana Bi akıl verin
Biz fransada yaşıyorduk orda doğduk büyüdük tatile gelmiştik Bi baktık babam evlenmiş aynı evde yaşadık yıllarca ev babamın2 kadın da aynı evde mi yaşadı,kovulduğunuz ev onlara mı ait?
Şuan Fransa'da mısınız ? Babanız nerde ?Biz fransada yaşıyorduk orda doğduk büyüdük tatile gelmiştik Bi baktık babam evlenmiş aynı evde yaşadık yıllarca ev babamın
O kadın çocuklarını okuturken annenizin eli armut mu topluyordu???Cahillik, örf ,adet demeyin üvey annenin çocuklarına o kurallar işlememiş o zaman.Hakli haksız bilmem ama akıllı kadınmış çocukları da öyle.....
O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor benceAkıllı insan Allah'tan korkar. Diploma aldırdı veya aldı diye akıllı değiller. Yarın ölünce o diplomalar bir şeye yaramaz.
Babacığın zamanında höt onlar da benim evlatlarım deseydi diğerlerini okuttuğu gibi sizi de okutsaydı keşke.
Geçmiş olsun babanıza acil şifalar diliyorum. Eve nasıl girersiniz bilgim yok. Karşı taraf sıkıntılı
Avukat oldu kanunları çok iyi biliyor ve Bu bilgisini bizi mahfetmek icin kullanıyor annemi bosatmaya kaltı ama olmadı beceremedi şimdiki planı ne bilmiyorum annem pay alacak eğer hersey normal işlerse ama mutlaka karşımıza kötü Bi sürprizle çıkarlarNikah annenizdeymiş..babanız ölünce anneniz pay alacak..inşallah diğerine yapmadıysa tabii..peki bu sonradan gelen kadın çocuklarını okutacak kadar bilinci yerindeymiş,siz hiç demediniz mi biz neden onlar gibi okumuyoruz..okumadıktan kastınız lise mi?orta mı?
Hayir babam evlenince annem gitmek istemedi bizide kendinide mahkum etti babamın yolunaŞuan Fransa'da mısınız ? Babanız nerde ?
O kısmı ALLAH bilir Kadının ne yaşadığını bilmiyoruz , tüm çocuklarını olumsuz şartlara rağmen okutmak için çabalamış olması takdir edilesi.İkinci kadın olmanın nedenini , şartlarını bilmiyoruz ,mühür ( güç) eline geçince güç zehirlenmesi yaşayabilir.Ama tekrar söylüyorum diğer tarafa bu kadar kin duymalarının bir nedeni olmalı Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor bence
Bende çok üstüme alındımKin duysalar bile ölüm bu. Bir daha asla göremeyecekler. Dünyanın en iğrenç insanları bile olsalar babaları ya. Vallahi bu ne merhametsizlik. Kumalar sonuçta illaki bir şeyler olmuştur. Mesele kuma olması değil. Ve bunun telafisi de yok. Belki ben hata yaptım babamdan özür dileyeceğim. Belki özledim babam ya. Ne olursa olsun benim de babam.
Evet doğru ama dikkat ederseniz konu sahibi uğraşıyor diğer öz kardeşler nerede?? Babanın isteği olabilir, aklımızın ucuna gelmeyen şeyler yaşanmış olabilirKin duysalar bile ölüm bu. Bir daha asla göremeyecekler. Dünyanın en iğrenç insanları bile olsalar babaları ya. Vallahi bu ne merhametsizlik. Kumalar sonuçta illaki bir şeyler olmuştur. Mesele kuma olması değil. Ve bunun telafisi de yok. Belki ben hata yaptım babamdan özür dileyeceğim. Belki özledim babam ya. Ne olursa olsun benim de babam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?