- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Bi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içineBen prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslinda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içineBen prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslinda![]()
Supurgene yazik ziyan etmeBi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içine![]()
Ne guzel olurduuu sonra da wc dokerdim onuuuBi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içine![]()
Sifonu da çek orda bile konuşurNe guzel olurduuu sonra da wc dokerdim onuuu![]()
Ahahah gulugulugulu yapar ordaSifonu da çek orda bile konuşur![]()
Ne falı kızGel kız fal sırası al![]()
Kaave anamNe falı kız![]()
Ben falını yiyen insanım telve melve bırakmıyorum ki bardaktaKaave anam![]()
Dişin kömür gibi olsun yeBen falını yiyen insanım telve melve bırakmıyorum ki bardakta![]()
Ne güzel dileklerin var benim için ya reyhanDişin kömür gibi olsun ye![]()
![]()
Bize küçükken esmer olursun derlerdi bnde sana dıyımNe güzel dileklerin var benim için ya reyhan![]()
Küçükken yaşadıgın travmaları niye benden çıkarıyosun anam senBize küçükken esmer olursun derlerdi bnde sana dıyım![]()
Vantilatörü parcaladim o sayılır miSüpürgeyi rahatsız etmelsn![]()
İyi kuzumm evi topluyorumKutsal Tiramisu tatlı bebegimm napıyosunnn
Bende oglumla ugrasiyorumm cok zorİyi kuzumm evi topluyorumsen nabıyosun
akşama kuzenimin kınası var anca hazırlanıcam
![]()
Kolay gelsin kuzucummBende oglumla ugrasiyorumm cok zoroh ne guzel olursun simdi
valla bende ozledim dugune kinaya gitmeyii
Sayilmaz miiiVantilatörü parcaladim o sayılır mi![]()
Anam su sicaklarda ona elemesydin keskeVantilatörü parcaladim o sayılır mi![]()
Ay vantilatorler ne kadar pahali olmusAnam su sicaklarda ona elemesydin keske![]()