- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Bi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içineBen prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içineBen prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslinda
Supurgene yazik ziyan etmeBi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içine
Ne guzel olurduuu sonra da wc dokerdim onuuuBi onlar düşünebiliyor gibi birde sölüolar accan süpürgeyi cekcen kaynanayı içine
Sifonu da çek orda bile konuşurNe guzel olurduuu sonra da wc dokerdim onuuu
Ahahah gulugulugulu yapar ordaSifonu da çek orda bile konuşur
Gel kız fal sırası alAhahah gulugulugulu yapar orda
Ne falı kızGel kız fal sırası al
Kaave anamNe falı kız
Ben falını yiyen insanım telve melve bırakmıyorum ki bardaktaKaave anam
Dişin kömür gibi olsun yeBen falını yiyen insanım telve melve bırakmıyorum ki bardakta
Ne güzel dileklerin var benim için ya reyhanDişin kömür gibi olsun ye
Bize küçükken esmer olursun derlerdi bnde sana dıyımNe güzel dileklerin var benim için ya reyhan
Küçükken yaşadıgın travmaları niye benden çıkarıyosun anam senBize küçükken esmer olursun derlerdi bnde sana dıyım
Vantilatörü parcaladim o sayılır miSüpürgeyi rahatsız etmelsn
İyi kuzumm evi topluyorum sen nabıyosun akşama kuzenimin kınası var anca hazırlanıcamKutsal Tiramisu tatlı bebegimm napıyosunnn
Bende oglumla ugrasiyorumm cok zor oh ne guzel olursun simdi valla bende ozledim dugune kinaya gitmeyiiİyi kuzumm evi topluyorum sen nabıyosun akşama kuzenimin kınası var anca hazırlanıcam
Kolay gelsin kuzucumm ayy tişkür ederim o senin güzelliğin balımBende oglumla ugrasiyorumm cok zor oh ne guzel olursun simdi valla bende ozledim dugune kinaya gitmeyii
Sayilmaz miiiVantilatörü parcaladim o sayılır mi
Anam su sicaklarda ona elemesydin keskeVantilatörü parcaladim o sayılır mi
Ay vantilatorler ne kadar pahali olmus ben evlenirken 35-40 liraya almistik bugun baktim ayaksiz kısa vantilatör 200 lira 200Anam su sicaklarda ona elemesydin keske