- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Sakin olChocolita katliam olarak ev yakabiliyomuyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olChocolita katliam olarak ev yakabiliyomuyuz
Yakarsinda sonra nasil oturcanChocolita katliam olarak ev yakabiliyomuyuz
Teletabiler deme bana sarılalım sıkı sıkı, ayy gençliğim ve yeğenimle çatışmamızTom Ve Jerry Bugs Banny MickMouse Teletabi dahaneler vardı Sultanlar
Oyy dinlen canim.. Bende aynen oyle hissediyorum. Surekli hareket halindeyimNefret ediyorum ev işinden ya ayaklarım belim nasıl ağrıyo hizmetçimiyim ben ya
Pisikom derin nefes alsamda gecmiyiSakin ol
Pisikom derin nefes alsamda gecmiyi
. O değil de ben niye öyle didaktik oldum ya. Beni bosverin yakın ütüleri gitsin
Didaktik. Öğretici, ibret verici diyelimNolmuşsan?
Didaktik. Öğretici, ibret verici diyelim
Ciddi misin hiç didaktik kelimesini duymadın mı aboreyy edebiyat öğretmenin kimdi kuzum esefle kınıyorumİlk kez duydum telaffuzu komik geldi allahım ne kadarda didaktiksin
Ciddi misin hiç didaktik kelimesini duymadın mı aboreyy edebiyat öğretmenin kimdi kuzum esefle kınıyorum
Artık edebiyat öğretmenin varKınama bence hassas tarafımı didaktikledin yoktu benim edebiyat öğretmenim.
Bu grup neden var tam da bunun için. Ah ah sene olmuş neredeyse 2020 hala temizlik yapıyoruz hani robotlarNefret ediyorum ev işinden ya ayaklarım belim nasıl ağrıyo hizmetçimiyim ben ya
Bu grup neden var tam da bunun için. Ah ah sene olmuş neredeyse 2020 hala temizlik yapıyoruz hani robotlar
Her zaman böyle olmam. Ben daha çok satirik takılırım bkz. Satirik :eleştirel, alaycıDidaktik hemde dimi :)