• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Lutfen su tarikata benide alinn ben utuden vazgectimmmmmm adam vaz gecmiyor ya dun gece utu yapmamak icin 3 saat konustummmmmnmmmm ama yok tsrtle git dedim yok illede gomlek utuleee yokk istemiyorummm sevmiyorummmmm utu yapmak istemiyorumm Allahimmm isyannnn
Gel yoldaşım gel kuzum pelerinini al da gel viledanı at da gel ütünü as da gel

Mal mısın içtin mi deseler iyi kizz🤣 Allah senin eline düşürmesin çin iskencesininde beterini uygularsin diyorlar😂😂 ama desinleerr biz bu yola bass koyduukk :rapci:evet gaza gelmeyim yeter:KK53:
Eşimin bakışı çok kötüydü bana 😂 konussa bundan iyiydi 😂 boyle taniyamamis da igrenmis de korkmus gibi bir bakis atti sonra uzaklasti yavas yavas yanimdan 😂😂

Hoşbuldummm tşk ederimmm lakabim yok ama sizin lakablariniza bayıldım banaaaa bulunnn
Chocolita Chocolita bulur hemen😄
Haha büyük oynadım ama eşime yakalandim🤣🤣 nabiyon kız deli manyak kafayı mı yidin dedi görünce:KK70:lan sen leğene su doldurup benim kafamı da basar boğmaya çalışırsın bu gidişle ben senden korkmaya başladım diyor:işsiz::KK70::KK70::KK70:
Ona göre ayağını denk al deseydin 😄
Cok israr ettiysen sende boklu naciye ol 😂 ahaha dur dusunelim orjinal bir seyler yapalimmm kizlar kevsere lakap bulalim
Tozlu cam nasıl😂

Back