Çok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmmO zaman burada dolayli olarak idami gereken sey camasir makinesi oluyür anca o zaman rahatlican kuzumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmmO zaman burada dolayli olarak idami gereken sey camasir makinesi oluyür anca o zaman rahatlican kuzumm
Ev darmadağın ve ben sizinleyim hâlâ o yüzden bende olsun diyorumBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun
Olsunnn tabiiiBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun
Bak burada biri oglunun tabancasiyla makinenin kafasına sıktı hayatını bıtırdı onun hepimiz toplanıp ayin yaptıkÇok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmm
Yaaaaaa cokk mantikliymissss benim de makineye bişi yapmam lazım dusinicimmmBak burada biri oglunun tabancasiyla makinenin kafasına sıktı hayatını bıtırdı onun hepimiz toplanıp ayin yaptık
Nerdensin canimm kac yasindasin evli misiin :)Yaaaaaa cokk mantikliymissss benim de makineye bişi yapmam lazım dusinicimmm
Kocaeli de yaşıyorum cnm 25 yaşındayım 9 senelik evliyim ve iki prenses annesiyim çok şükürNerdensin canimm kac yasindasin evli misiin :)
Adama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmuBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun
Adam lazim kız adam demek para demek kuaföre gidiyoruz şunun şurasında ağdamızı yaptırıyoruz bu bıyıkların hesabını kim verecek sorarim sanaAdama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmu
Cok erken evlenmissin genc annesin bende 24 yasindayim bir oglum var 5 yillik evliyim :)Kocaeli de yaşıyorum cnm 25 yaşındayım 9 senelik evliyim ve iki prenses annesiyim çok şükür
Dur haklisin gaz fazla geldi bna mantikli dusunemiyorum en iyisi sadece utuyu idam edeyimAdam lazim kız adam demek para demek kuaföre gidiyoruz şunun şurasında ağdamızı yaptırıyoruz bu bıyıkların hesabını kim verecek sorarim sana
Kaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketi bu ne yaAdama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmu
Süpürgeyi rahatsız etmelsnAz bileee sence bir sonraki eylemin ne olmalı tatlım fikrini beyan et helegaza gelmişken toptan evi mi yakıp kurtulsam
Bayııılll caklıtımmmmm yagun bı iş uzerineyim geldiler bana detaylari anlatırım ben gelene kadar ayilma katiliyam konusunu dusuniciiiiimEternaaLLove kuzuuum etersiz bırakma beni iki bayılt da git sonra da bir katliam yap insaaaallah oyle geri dön
Yok deseydin mağarada yasıoz cünküKaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketi bu ne ya
Tamam bebisim hadii o zaman almadan gelme!Bayııılll caklıtımmmmm yagun bı iş uzerineyim geldiler bana detaylari anlatırım ben gelene kadar ayilma katiliyam konusunu dusuniciiiiim
Ben prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslindaYok deseydin mağarada yasıoz cünkü
As utuyu boynuna cok merak ediyorsa kendisi yapsinKaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketi bu ne ya