Çok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmmO zaman burada dolayli olarak idami gereken sey camasir makinesi oluyüranca o zaman rahatlican kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmmO zaman burada dolayli olarak idami gereken sey camasir makinesi oluyüranca o zaman rahatlican kuzumm
Ev darmadağın ve ben sizinleyim hâlâBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun![]()
Olsunnn tabiiiBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun![]()
Bak burada biri oglunun tabancasiyla makinenin kafasına sıktı hayatını bıtırdı onun hepimiz toplanıp ayin yaptıkÇok mantıklı canimmmm onu ortadan yok etmem lazimmm![]()
Yaaaaaa cokk mantikliymissss benim de makineye bişi yapmam lazım dusinicimmmBak burada biri oglunun tabancasiyla makinenin kafasına sıktı hayatını bıtırdı onun hepimiz toplanıp ayin yaptık![]()
Nerdensin canimm kac yasindasin evli misiin :)Yaaaaaa cokk mantikliymissss benim de makineye bişi yapmam lazım dusinicimmm![]()
Kocaeli de yaşıyorum cnm 25 yaşındayım 9 senelik evliyim ve iki prenses annesiyim çok şükürNerdensin canimm kac yasindasin evli misiin :)
Adama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmuBizi evin hizmetcisi yerine koyan zihniyete lanet ossuun![]()
Adam lazim kız adam demek para demek kuaföre gidiyoruz şunun şurasında ağdamızı yaptırıyoruz bu bıyıkların hesabını kim verecek sorarim sanaAdama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmu![]()
Cok erken evlenmissin genc annesinKocaeli de yaşıyorum cnm 25 yaşındayım 9 senelik evliyim ve iki prenses annesiyim çok şükür![]()
Dur haklisin gaz fazla geldi bna mantikli dusunemiyorum en iyisi sadece utuyu idam edeyimAdam lazim kız adam demek para demek kuaföre gidiyoruz şunun şurasında ağdamızı yaptırıyoruz bu bıyıkların hesabını kim verecek sorarim sana![]()
Kaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketiAdama diyorum gel su utuyu ogren kendi isini kendin gor bu nedir ya acaba direk adami ortadan kaldirsam sorun cozulurmu![]()
Süpürgeyi rahatsız etmelsnAz bileeesence bir sonraki eylemin ne olmalı tatlım
fikrini beyan et hele
gaza gelmişken toptan evi mi yakıp kurtulsam
![]()
Bayııılll caklıtımmmmmEternaaLLove kuzuuum etersiz bırakma beni iki bayılt da git
sonra da bir katliam yap insaaaallah oyle geri dön
![]()
Yok deseydin mağarada yasıoz cünküKaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketibu ne ya
Tamam bebisim hadii o zaman almadan gelme!Bayııılll caklıtımmmmmyagun bı iş uzerineyim geldiler bana detaylari anlatırım ben gelene kadar ayilma
katiliyam konusunu dusuniciiiiim
![]()
Ben prensesim tamam miiii elim aciyo benimmm dicektim aslindaYok deseydin mağarada yasıoz cünkü![]()
As utuyu boynuna cok merak ediyorsa kendisi yapsinKaynanam sanki bilmiyormus gibi habire diyor ki "kocanin temiz elbisesi var mi? Elbiseleri utulu mu? Kocanin elbiselerini yikadin mi" en cok da kaynanama kalkıştırıyorum bu hareketibu ne ya