• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Lutfen su tarikata benide alinn ben utuden vazgectimmmmmm adam vaz gecmiyor ya dun gece utu yapmamak icin 3 saat konustummmmmnmmmm ama yok tsrtle git dedim yok illede gomlek utuleee yokk istemiyorummm sevmiyorummmmm utu yapmak istemiyorumm Allahimmm isyannnn

Güünaaydıınn ballarım böreklerim, yağlı çöreklerim,findiklarim,fistiklarimm:kk77::dondurma: ay acıktım galiba ben bı kahvalti edip geliyim sizleri yemeden canlarım ciğerlerim toplu katliam yapmış olmayayım durup dururken:KK53::KK200:
Ahahahha gunaydııın fıstıklı kaymaklı künefemm 😍 yi yi afiyet olsun

Ahahahha gunaydııın fıstıklı kaymaklı künefemm 😍 yi yi afiyet olsun
Offf canım çekti ya 😋😋
Lutfen su tarikata benide alinn ben utuden vazgectimmmmmm adam vaz gecmiyor ya dun gece utu yapmamak icin 3 saat konustummmmmnmmmm ama yok tsrtle git dedim yok illede gomlek utuleee yokk istemiyorummm sevmiyorummmmm utu yapmak istemiyorumm Allahimmm isyannnn
Gel gel araya sıkış😄

O zaman buyur gel hoşgeldin😄

Ooo büyük oynamışsın :rapci:
Haha büyük oynadım ama eşime yakalandim🤣🤣 nabiyon kız deli manyak kafayı mı yidin dedi görünce:KK70:lan sen leğene su doldurup benim kafamı da basar boğmaya çalışırsın bu gidişle ben senden korkmaya başladım diyor:işsiz::KK70::KK70::KK70:

Hos geldin kevser :)) seni her gordugumde bir kevser suresi okuyorum ne hayirli arkadassin ♡ sana pis lakap bulamiyorum bile habire agzimda inna ateyna kelkevserrr ♡
Oyy canım benim hoş buldum allah razı olsun canimmm ne mutlu bana ozaman canım

Ama lakap bulmak lazım ya sizin lakablara bayıldım😍☺️🤩

Haha büyük oynadım ama eşime yakalandim🤣🤣 nabiyon kız deli manyak kafayı mı yidin dedi görünce:KK70:lan sen leğene su doldurup benim kafamı da basar boğmaya çalışırsın bu gidişle ben senden korkmaya başladım diyor:işsiz::KK70::KK70::KK70:
Ahahahah neleri neleri goze aldikkk! Bu duzene bir savastir kizlar. Kolay olmayacakk bize deli diyecekler mal mısın içtin mi diyeceklerr desinleer 😈 cunku bizler direnisciyiz

çok duygulandımm artik sen pislikci basina terfi ediyorsun seni bu sekilde birakamam😈2 kati maas + 1 kilo yığın toz + 1 yıllık kırışık elbise
Ahh bebegimmm nasıl duygulandım bilemezsin ay🤣2 katı maaş yeterdi canım artilara gerek bile yoktu ama özellikle o kırışık elbise beni benden aldı teşekkür ederimm :KK76: :KK68:

Cok israr ettiysen sende boklu naciye ol 😂 ahaha dur dusunelim orjinal bir seyler yapalimmm kizlar kevsere lakap bulalim
Ahhahahahah çok sevdim ben bu lakabimii ya whatsapda arkadaşlar la konuşurken hep bok emojisini gönderirim bana çok uyumlu oldu çok sağ canım🤣🤣🤣🤣

Ahahahah neleri neleri goze aldikkk! Bu duzene bir savastir kizlar. Kolay olmayacakk bize deli diyecekler mal mısın içtin mi diyeceklerr desinleer 😈 cunku bizler direnisciyiz
Mal mısın içtin mi deseler iyi kizz🤣 Allah senin eline düşürmesin çin iskencesininde beterini uygularsin diyorlar😂😂 ama desinleerr biz bu yola bass koyduukk :rapci:evet gaza gelmeyim yeter:KK53:

Back