- 12 Haziran 2019
- 19.162
- 117.560
- 598
- 37
Gelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YUSagol canım buyur gel beraber olsunn❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YUSagol canım buyur gel beraber olsunn❤
Heee vur bacım vurr sonra kal bulaşıklarla baş başaBende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım![]()
Olur canım olmaz mı çayda candır hayattırGelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YU![]()
Haklısın makina can dırOnu vurma kız o can o ciğer Nalet cifi öldür![]()
Deterjanları gebert hep yılanın bası onlarHaklısın makina can dır
En iyisi evdeki bütün temizleyicilerin ümüklerini sıkayım![]()
Hayatta kıyılamayacak yapana icat edene bol bol hayır duası edilecek 4 sey çamaşır makinası bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve kettleBende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım![]()
Yok yok vazgeçtim zaten. Annem hep derdi makinalar benim gelinlerimHeee vur bacım vurr sonra kal bulaşıklarla baş başa![]()
![]()
der der durursun
![]()
Ben arada derim zaten Allah razı olsun kim icat ettiyseHayatta kıyılamayacak yapana icat edene bol bol hayır duası edilecek 4 sey çamaşır makinası bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve kettle![]()
İyi geceler canımcım sen de öyletopiğin güzel hatunları geceniz hayır gününüz şen olsun hepinize hayırlı geceler eğlenceli bol kahkahalı muhabbetler olsun@kitapkahvehuzur kaçar 3 gündür fazla takıldım bugunluk bukadar yeter sohbetinize neşenize doyulmaz seviliyorsunuz Allaha emanetsinizi
❤❤❤
![]()
Tamam bebegim bekliyorumm sasirt beniO Zaman camlara ketçaptayymm,sabahı bekle yavrımmm
![]()
bı gunaydinla selam veririm
![]()
İyi geceler canimm hos geldin :) isten gelmissin hal mi kalir kuzum birak evi pok gotursunKızlar ben tam paçoz çıktım işten eve gelince hiçbir şey yapamıyorum eskaza çocuğum olursa adını Pasaklı Kukuli koyucam![]()
İyi geceler tatlimm tatli ruyalartopiğin güzel hatunları geceniz hayır gününüz şen olsun hepinize hayırlı geceler eğlenceli bol kahkahalı muhabbetler olsun@kitapkahvehuzur kaçar 3 gündür fazla takıldım bugunluk bukadar yeter sohbetinize neşenize doyulmaz seviliyorsunuz Allaha emanetsinizi
❤❤❤
![]()
Onemli olan direnisimizi destelemek fikirler bizde daha onemli tiramisucumBen de evin aynasına kırmızı rujumlan tünaydınnnnn yazarım belkiay yok yazamam :d