Di miii di mi tortulucumOnemli olan direnisimizi destelemek fikirler bizde daha onemli tiramisucum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di miii di mi tortulucumOnemli olan direnisimizi destelemek fikirler bizde daha onemli tiramisucum
Oyuncak bebekleri seviyor musunn bende cok seviyorummDi miii di mi tortulucum
Seviyorum özellikle bratzleri öf ama karar veremedim ki hangisini profil yapayımOyuncak bebekleri seviyor musunn bende cok seviyorumm
Cok havalilar dimi ben en cok siyah sacli olani begeniyoruum siyahi olan da cok guzellSeviyorum özellikle bratzleri öf ama karar veremedim ki hangisini profil yapayım
Evettt mesela ben de şey takıntısı var böyle bebek filan profile koycaksam mavi gözlü koymam esmer siyah saçlı koymam bana benzemesi lazım hiç değilse kaş göz rengi gibi psikolojik olarak galibaCok havalilar dimi ben en cok siyah sacli olani begeniyoruum siyahi olan da cok guzell
Seni simgeliyor bratz rock melekleri diye bir animasyon seyretmistim yillar once.. Animasyon severm ben cocuk filmlerine bayilirimEvettt mesela ben de şey takıntısı var böyle bebek filan profile koycaksam mavi gözlü koymam esmer siyah saçlı koymam bana benzemesi lazım hiç değilse kaş göz rengi gibi psikolojik olarak galiba
Evet şu anlık bunda karar kıldım ben de hala çizgi film izlerimSeni simgeliyor bratz rock melekleri diye bir animasyon seyretmistim yillar once.. Animasyon severm ben cocuk filmlerine bayilirim
Duygusal şarkı dinleyip tiribe giriyorum benKimse katliam yapmıo ohh valla
Nıye kız ütüyü mü özledinDuygusal şarkı dinleyip tiribe giriyorum ben
Ütünün canı cehenneme karnim ac benim karnimmNıye kız ütüyü mü özledin
Aman yeme sakın vaRile dönersin sonra tekmeyle götürürler seniÜtünün canı cehenneme karnim ac benim karnimm
Yaa sen acikmadin mi su saatte napsak ki simdiAman yeme sakın vaRile dönersin sonra tekmeyle götürürler seni
Bn Bi gofret attım ağzıma bol su tmmYaa sen acikmadin mi su saatte napsak ki simdi
Eee yükledin şekerii? simdi seni tekmeyle cikaricaklar bak gor sennn bana diyor bir deeeBn Bi gofret attım ağzıma bol su tmm
Kız küçük gofret öle paketli seyler den değilEee yükledin şekerii? simdi seni tekmeyle cikaricaklar bak gor sennn bana diyor bir deee
Olsun şeker şekerdir seni cikarmaya calisirlarken karsidan yönlendireyim bari az solaaa az sağa hafif çaprazKız küçük gofret öle paketli seyler den değil