Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohbete cagirdim kafan dağılsın diye uyku yok bize ahahah.
Uyanik baykuşlar gelin bakemm.Bizim de canimiz sikiliyordu hee :)) terliksuu
Kafam sohbet almıyor gülüm. Biraz toparlanıp geleyim inşallah.Sohbete cagirdim kafan dağılsın diye uyku yok bize ahahah.
Ay ben bu topigi ustsuz gezenler diye okudum sanirim uyku vakti
Tamm kuzum sen topla yeni bir kafaylan gel dinleme kendini çok.Kafam sohbet almıyor gülüm. Biraz toparlanıp geleyim inşallah.
Oyle okuya coqkkAy ben bu topigi ustsuz gezenler diye okudum sanirim uyku vakti
günaydın afiyet şifa olsunGüünaaydıınn ballarım böreklerim, yağlı çöreklerim,findiklarim,fistiklarimm ay acıktım galiba ben bı kahvalti edip geliyim sizleri yemeden canlarım ciğerlerim toplu katliam yapmış olmayayım durup dururken
günaydınGünaydın
Neydi benim adım Lekeli Basma
günaydın afiyet şifa olsun
günaydın
Bir ben lakap bulamadım zaar
Neden ki canım bir sorun mu varKafam sohbet almıyor gülüm. Biraz toparlanıp geleyim inşallah.
Evet evet bencede karnını doyurGüünaaydıınn ballarım böreklerim, yağlı çöreklerim,findiklarim,fistiklarimm ay acıktım galiba ben bı kahvalti edip geliyim sizleri yemeden canlarım ciğerlerim toplu katliam yapmış olmayayım durup dururken
Chocolita herkes böyle okuyor. Yoğun talep mi var neAy ben bu topigi ustsuz gezenler diye okudum sanirim uyku vakti
Cam ağlıyordu
Az bileee sence bir sonraki eylemin ne olmalı tatlım fikrini beyan et helegaza gelmişken toptan evi mi yakıp kurtulsamCam ağlıyordu