- 12 Haziran 2019
- 18.394
- 111.491
- 598
- 37
Gelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YUSagol canım buyur gel beraber olsunn ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YUSagol canım buyur gel beraber olsunn ❤
Heee vur bacım vurr sonra kal bulaşıklarla baş başa der der durursunBende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım
Olur canım olmaz mı çayda candır hayattırGelirim ama ben çay içerim olur mu? ÇAY LAV YU
Haklısın makina can dırOnu vurma kız o can o ciğer Nalet cifi öldür
Deterjanları gebert hep yılanın bası onlarHaklısın makina can dır
En iyisi evdeki bütün temizleyicilerin ümüklerini sıkayım
Hayatta kıyılamayacak yapana icat edene bol bol hayır duası edilecek 4 sey çamaşır makinası bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve kettleBende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım
Yok yok vazgeçtim zaten. Annem hep derdi makinalar benim gelinlerimHeee vur bacım vurr sonra kal bulaşıklarla baş başa der der durursun
Ben arada derim zaten Allah razı olsun kim icat ettiyseHayatta kıyılamayacak yapana icat edene bol bol hayır duası edilecek 4 sey çamaşır makinası bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve kettle
illa deterjanları da mı bıcaklayım
Sevildr benim gbi önüne geleni bıcaklıo bıcakcı sevo
Sevildr benim gbi önüne geleni bıcaklı bıcakcı sevo
Herşeyi bıcaklarım
İyi geceler canımcım sen de öyletopiğin güzel hatunları geceniz hayır gününüz şen olsun hepinize hayırlı geceler eğlenceli bol kahkahalı muhabbetler olsun @kitapkahvehuzur kaçar 3 gündür fazla takıldım bugunluk bukadar yeter sohbetinize neşenize doyulmaz seviliyorsunuz Allaha emanetsinizi ❤❤❤
Tamam bebegim bekliyorumm sasirt beniO Zaman camlara ketçaptayymm,sabahı bekle yavrımmm bı gunaydinla selam veririm
İyi geceler canimm hos geldin :) isten gelmissin hal mi kalir kuzum birak evi pok gotursunKızlar ben tam paçoz çıktım işten eve gelince hiçbir şey yapamıyorum eskaza çocuğum olursa adını Pasaklı Kukuli koyucam
İyi geceler tatlimm tatli ruyalartopiğin güzel hatunları geceniz hayır gününüz şen olsun hepinize hayırlı geceler eğlenceli bol kahkahalı muhabbetler olsun @kitapkahvehuzur kaçar 3 gündür fazla takıldım bugunluk bukadar yeter sohbetinize neşenize doyulmaz seviliyorsunuz Allaha emanetsinizi ❤❤❤
Onemli olan direnisimizi destelemek fikirler bizde daha onemli tiramisucumBen de evin aynasına kırmızı rujumlan tünaydınnnnn yazarım belki ay yok yazamam :d