- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.579
- 31
Yok canım başka kafayı yemedim o kadar don gömlek ütülersem şükür son iki aydır onu da yapmıyorumBi şey dicem kızlar nevresimleri ütülüyonuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım başka kafayı yemedim o kadar don gömlek ütülersem şükür son iki aydır onu da yapmıyorumBi şey dicem kızlar nevresimleri ütülüyonuz mu
Benim sepette birikti dağ oldu yazık kocam giyeceğini alıyor ütülüyorYok canım başka kafayı yemedim o kadar don gömlek ütülersem şükür son iki aydır onu da yapmıyorum
evet sadece sensinHeyyooo ben tembel jerry
Domestosu çalınmış kılıklı hatunlar merhaba
Şu ütüsüz gezenler hep üstsüz gezenler diye okuyan sadece benmiyim
İşte benim görmek istediklerim bunlarrBenim sepette birikti dağ oldu yazık kocam giyeceğini alıyor ütülüyor
Hayır ütülemem. Ütüleyeni takdir ederim önünde saygıyla eğilirimBi şey dicem kızlar nevresimleri ütülüyonuz mu
Ay neyine yazık boşverBenim sepette birikti dağ oldu yazık kocam giyeceğini alıyor ütülüyor
Aramızda en haşin ütücü kimse önce onun ütüsünü kurban edelim guvenmemiz gerekHayır ütülemem. Ütüleyeni takdir ederim önünde saygıyla eğilirim
Meraba kutsal pislikk nasilsinn ♡Merabayın
İyiyim tortulucum sen nasılsın ne yemek yapsam diye düşünüyorumMeraba kutsal pislikk nasilsinn ♡
Sen yemek yapmasan sadece oturup esine baksan ona yetmesi lazimİyiyim tortulucum sen nasılsın ♥ ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Yaaaaaaa seni yiğeriiim yiğerimSen yemek yapmasan sadece oturup esine baksan ona yetmesi lazim
En haşin ütücünün popişine ütü basılsın sonra da ütüsü kırılıp parçalansınAramızda en haşin ütücü kimse önce onun ütüsünü kurban edelim guvenmemiz gerek
Bende seni yerim tatlıımmmm balımm yarın ki ayin için ütüyü törene hazırlamak ister misin bir gönüllü lazımYaaaaaaa seni yiğeriiim yiğerim
Yok bebişim bende almayım saol, ben ütüyü kurban edersem eşimde beni kurban eder artık oda evimi mi imha eder,eşyalarımi mi,gardrobumu mu belli degil henüz o yüreği yemedimKızlaaar huu burada ütüleri kurban ediyoruzz üniformaymış takım elbiseymiş kurtulun bu kaygılardaan yarin ayin varr canimcim birinin ütüyü törene hazırlamasi gerek sen olmak ister misiin
Tam olarak nabıcaz ki tortulucum anlamadım o kısmıBende seni yerim tatlıımmmm balımm yarın ki ayin için ütüyü törene hazırlamak ister misin bir gönüllü lazım
Peki bakalim elbet birini bulucazzzz noliiiy yaa tarikata giriyonuz yok onu öldürmem yok ayine girmem korkuyosunuz dimiiii eveeetYok bebişim bende almayım saol, ben ütüyü kurban edersem eşimde beni kurban eder artık oda evimi mi imha eder,eşyalarımi mi,gardrobumu mu belli degil henüz o yüreği yemedim
Siftahı sen mi acsan hani bize cesaret olması açısındanPeki bakalim elbet birini bulucazzzz noliiiy yaa tarikata giriyonuz yok onu öldürmem yok ayine girmem korkuyosunuz dimiiii eveeet
Şimdi yarım ayin varya bir ütüyü kurban etmemiz lazım birinin de ütüyü törene hazırlaması lazım oyunun cilvesi burada güzellik orada yani kurallarda ütünün fotografini çekip altına tamamdır yazman lazim sonra onu yarın burada kurban edicezTam olarak nabıcaz ki tortulucum anlamadım o kısmı
Tamam olur ben acayim ama ben gercekten utuyu bitirdim benim evimde utum yok cidden yok. Onun yerine baska bir temizlik aletimi hazirlayayim ayineSiftahı sen mi acsan hani bize cesaret olması açısından